På sin blog slår Mascha Vang fast, at mødre oftere møder bebrejdelse, når de misser ting i deres børns liv. Noget, hun gerne vil gøre op med.

'Der er andre mennesker, der arbejder både juleaften og nytårsaften, og jeg ved, Troels har været i krig på sine børns fødselsdage og været væk i længere perioder, uden at nogen har set skævt til det. Det er bare, som om nogle folks blik flakker lidt, når mors arbejde vinder over børnefødselsdag og uger væk fra hjemmet,' skriver Mascha Vang i et nyt blogindlæg, hvor hun fortsætter:

'Men hvorfor det? Hvorfor er der så stor forskel på, om det er mor eller far, der er væk?'

Den 41-årige kendis, som startede sin karriere i realityprogrammer som 'Villa Medusa' og 'Paradise Hotel' og senere har haft stor succes blandt andet på sociale medier, fortæller, at hun måske skal arbejde på sin datters fødselsdag.

Hun ved endnu ikke, om hun er væk og i gang med optagelser, når datteren Hollie Nolia fylder otte år.

Stjernen afslører, at hun også ved en tidligere fødselsdag måtte fejre datteren langvejsfra, men det er noget, hun må tage med.

Her havde Mascha Vang været i Afrika, hvor hun rejste penge til udsatte børn. Og nu bruger stjernen så anledningen til at spørge, hvorfor der er nogen, som mener, det er værre, når kvinder skal prioritere deres arbejde med mellemrum.

Hun siger, hun drømmer om at være det forbillede, som viser datteren, at kvinder og mænd er på arbejdsmarkedet på lige vilkår.

I dag bor Mascha Vang i Kolding sammen med kæresten, Troels Krohn Dehli, hans børn indimellem og sin datter Hollie Nolia, som kendissen har sammen med racerkøreren Nicolas Kiesa.

I år er det så kæresten, der på selve dagen står for at give datteren en god fødselsdag, og så har Mascha Vang lagt et billede af en masse gaver, som datteren skal have, på Instagram. Billedet kan ses længere oppe i artiklen.

I sit blogindlæg lægger kendissen heller ikke skjul på, at Troels Dehli har medført meget mindre stress i hverdagen, fordi han kan få enderne til at mødes, når hun kæmper med varierende arbejdstider.