Først ankede Maria Hirse sin dom, men nu er den tidligere Lykkehjuls-medvært altså kommet frem til, at hun vil tage den straf, hun fik i retten i februar.

Straffen består af tre måneders betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste.

Det er ugebladet Se og Hør, som har talt med Maria Hirses advokat, og han fortæller, at kendissen har valgt at tage den straf, hun fik for hæleri i Retten i Helsingør.

De ankede ellers dengang dommen til landsretten.

Tilbage i retssalen i februar kunne man tydeligt se, at sagen påvirkede den 47-årige eks-vært, som hun ikke kunne stoppe tårerne fra at trille.

Sagen tager udgangspunkt i nogle kasser, som en mandlig bekendt opbevarede i Maria Hirses sommerhus.

Kasserne var fyldt med hælervarer og et knojern, men Maria Hirse fortalte, at hun ikke vidste, hvad der var i dem, og at hun var for bange for den 46-årige mand, som ejede kasserne til at spørge.

Hun sagde desuden i retten, at de to ikke var kærester, selvom det er blevet beskrevet sådan i pressen. De havde været på tre dates, og først dér havde hun indset, at manden havde rocker-relationer.

»Hans relationer gjorde, at jeg ikke sagde fra, som jeg plejede,« sagde Maria Hirse i februar.

Retten afgjorde dog, at de ikke mente, hendes uskyld var blevet bevist.

»Der er også på ejendommen fundet fire koben, og de her handsker, der blandt andet bliver brugt til indbrud,« sagde dommeren blandt andet i forbindelse med retssagen..

Maria Hirse, der har skiftet navn til  Mariia Madeleine Sea Svensson, blev kendt i den brede offentlighed, da hun vendte bogstaver i quiz-programmet 'Lykkehjulet' tilbage i 90erne.