Forleden kom det frem, at det norske rockikon Hans-Erik Dyvik Husby, kendt under navnet ‘Hank von Hell’, var gået bort.

Siden har der floreret alle mulige rygter om dødsårsagen - deriblandt at den 49-årige populære musiker skulle have taget sit eget liv.

Men det er direkte løgn.

Det føler Hans-Erik Dyvik Husbys manager og gode ven, Boye Nythun, sig nu nødsaget til at gå ud at sige.

Det skriver norske Se og Hør, som har talt med manageren.

»De sidste par dage har vi set en masse rygter om Hans-Eriks død. Jeg kan afkræfte, at Hans-Erik tog sit eget liv,« siger han og fortsætter:

»Hans-Erik havde optimistiske planer i fremtiden og havde meget at glæde sig til.«

Manageren erkender, at det var kendt for offentligheden, at Hans-Erik Dyvik Husby ikke havde det bedste helbred, men afkræfter altså, at han begik selvmord.

Det har indtil nu ikke været beskrevet, hvordan det norske rockikon gik bort, men det løfter manageren også sløret for:

»Det er ingen hemmelighed, at Hans-Erik har levet et hårdt liv. Det har han også tidligere talt åbent om,« siger manageren og fortsætter:

»De sidste par måneder var ekstra hårde for ham og desværre blev medfølgerne af et hårdt liv enden for ham. Hans krop kunne ikke mere. Han blev fundet i Slotsparken, fordi hans krop kort og godt havde sagt stop.«

Manageren slutter med at bede om ro til at sørge.

»Det er tragisk, og vi vil gerne have ro. Vi kommer ikke til at sige mere, og vi siger kun noget nu, fordi vi ikke vil have, at folk forsætter med at spekulere og dele rygter.«

Hans-Erik Dyvik Husbys død blev annonceret sent fredag aften.

I Danmark var Hans-Erik Dyvik Husby især kendt fra sin tid som forsanger i undergrunds punkrock-bandet Turbonegro, som blandt andet spillede i Ungdomshuset og på Roskilde Festival.

Hans-Erik Husby var gift med den norske model Gro Skaustein fra 2009 til 2014. De fik sammen en datter i 2008.