Mads Steffensen har måttet give sine følgere en god gedigen gang voksen-skældud.

Torsdag kunne radioværten annoncere, at statsminister Mette Frederiksen snart ville gæste hans podcast 'Mads og A-holdet' for at løse lytternes dilemmaer sammen med Leonora Christina Skov og Uffe Buchard.

Men det skulle lytterne bestemt ikke have noget af.

'Nej tak. Har netop opsagt mit Podimo-abonnement,' lyder en kommentar på Mads Steffensens Instagram-opslag.

'Dufter af valgkamp. Er ellers stor fan af Leonora Christina Skov og Uffe Buchard i panelet, men hopper over denne episode.'

Der har også været mange andre kommentarer fra vrede lyttere. Men de har været så grove, at Mads Steffensen simpelthen har set sig nødsaget til at slette dem, skriver han i et ny Instagram-opslag.

'Det er selvfølgelig ikke i orden at skrive: 'Føj for satan', fordi jeg skriver i et opslag, at statsministeren kommer i 'Mads og A-holdet'. Helt ærligt. Hæv barren. Jeg sletter de værste og dummeste kommentarer, for jeg gider det ikke,' skriver den tidligere DR-vært.

'Langt de fleste holder en god tone, det ved jeg udmærket, så det her er til de få -– tænk nu over, hvad du skriver i din kommentar. Vær god, sjov, skarp, kontant, kritisk, ærlig, fræk og meget andet – men vær nu bare ordentlig. Det er nemt. Jeg har sagt det her i årtier. Det gælder stadig.'

Der er da også nogle i kommentarfeltet, som holder sig til at være netop sjove, skarpe og frække.

'Vær forberedt på, at det gider hun faktisk ikke gå ind i en diskussion af,' lyder det for eksempel fra en følger med henvisning til Mette Frederiksens efterhånden ikoniske svar på et kritisk spørgsmål i 'Aftenshowet' i 2019.

Blandt de kritiske røster i kommentarsporet lyder dog også spørgsmålet, om Mads Steffensen så også har tænkt sig at invitere de andre statsministerkandidater ind i sit hyggeprogram.

Og det har han skam allerede gjort, skriver han.

Derfor kan Jakob Ellemann også melde ind i kommentarsporet.

'Sådan, Mads! Og så ses vi i næste uge,' skriver Venstre-formanden.