Fra 'Mads og Monopolet' til 'Mads og A-holdet'.

Når Mads Steffensen 15. januar får premiere på sit nye program, bliver det med gamle kendinge i panelet.

Således afslører radioværten nu på Instagram navnene på de mennesker, der i første afsnit indtager hans nye Podimo-program 'Mads og A-holdet'.

»Hver uge inviterer jeg tre store personligheder i studiet til at diskutere jeres dilemmaer. Mit første A-hold er benhårdt, det består af Sofie Linde, Hella Joof og Søren Pind,« skriver han.

Der er altså tale om prominente navne, der alle har været vant til at sidde med i 'Mads og Monopolet', som Mads Steffensen for nylig sagde farvel til efter næsten to årtier i værtsstolen.

Afskeden med DR betyder dog som bekendt ikke, at Mads Steffensen er færdig med at lave radio med udgangspunkt i de dilemmaer, vi måtte møde på vores vej igennem livet.

Konceptet bag 'Mads og A-holdet' minder nemlig meget om det, han i mange år har beskæftiget sig med i 'Mads og Monopolet', men lytterne vil opleve, at der er sket forandringer.

Det fortalte Mads Steffensen i sidste uge, da han gæstede B.T.-podcasten 'Q & Co'.

»Det er min drøm med den nye podcast, at vi kunne skubbe loftet lidt højere op,« sagde han og fortsatte:

»Når jeg skal til at lave det her 'Mads og A-holdet' på Podimo, så (håber jeg, red), vi kan skubbe grænserne lidt og blive lidt frækkere, og jeg ved ikke hvordan endnu. Jeg skal jo til at finde ud af, hvordan sådan et nyt format fungerer, men jeg håber da, jeg kan give dem lidt mere.«

I sit føromtalte Instagram-opslag opfordrer den 50-årige vært allerede nu spændte lyttere til at skrive ind med deres dilemmaer.

Og så forsikrer han om, at der er godter i vente:

»Jeg lover, at det bliver aldeles fremragende,« skriver han og afslutter med intet mindre end tre udråbstegn.

'Mads og A-holdet' vil blive sendt fra morgenstunden hver fredag, mens den noget ældre DR-pendant fortsætter med at køre lørdag formiddag.

Med Mads Steffensen ude af vagten har den erfarne radiovært Sara Bro overtaget opgaven som tovholder på panelprogrammet på P4.