Mads Steffensen har taget et nyt skridt i sin karriere og skal snart lave en ny række radioprogrammer, som vil ligne det populære panelprogram 'Mads og Monopolet'.

Det nye koncept skal dog også byde på lidt forandringer, fortæller værten nu i podcasten 'Q og Co.', hvor han bliver interviewet af vært Henrik Qvortrup.

»Det er min drøm med den nye podcast, at vi kunne skubbe loftet lidt højere op,« lyder det fra Mads Steffensen.

»Når jeg skal til at lave det her 'Mads og A-holdet' på Podimo, så (håber jeg, red), vi kan skubbe grænserne lidt og blive lidt frækkere, og jeg ved ikke hvordan endnu. Jeg skal jo til at finde ud af, hvordan sådan et nyt format fungerer, men jeg håber da, jeg kan give dem lidt mere,« lyder det fra Mads Steffensen.

(ARKIV) Portræt af radio- og tv-vært Mads Steffensen, fotograferet ved Damhussøen i København, mandag den 25. Maj 2020. Mads Steffensen fylder 50 år den 8. juni 2020. . (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix)
(ARKIV) Portræt af radio- og tv-vært Mads Steffensen, fotograferet ved Damhussøen i København, mandag den 25. Maj 2020. Mads Steffensen fylder 50 år den 8. juni 2020. . (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix) Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

Derefter går intervieweren videre til at spørge Steffensen, om han måske også vil ændre lidt ved sin egen stil i programmet.

Mads, hvad med sådan lidt mindre bamsefar og lidt mindre jysk tranlampe, og lidt mere fart og lidt mere kant på. Hvad siger du til det?

»Jeg synes faktisk, at jeg kæmper for det hver eneste dag, og jeg synes egentlig, jeg gør det ok,« lyder det med et grin fra den 50-årige tidligere Monopol-vært.

»Jeg har egentlig altid i mit værtskab set mig selv som en vært, der har skruet ned for mig selv, fordi jeg gerne har villet gøre de andre gode. Og sådan er det i Monopolet. Jeg vil gerne gøre de andre gæster så gode som muligt.«

Men så nemt lader Henrik Qvortrup ikke Steffensen slippe, og intervieweren kommer med et opfølgende spørgsmål:

Men det, jeg måske prøver at udfordre lidt, er, om man ikke bliver træt af det der lidt stereotype med, at man bare er alles ven, flink fyr, jysk i en grad, så selv os, der er født i Jylland, ikke har en kinamands chance for at følge med? Det er måske den Mads, jeg udfordrer lidt?

Igen kommer der først et grin fra radioværten og derefter et svar:

»Det kunne jeg også godt have lyst til en gang imellem, men jeg har det også sådan, at de bedste værter, er dem, der er ret tæt på, hvordan de er i virkeligheden, for hvis du prøver at være lidt sjovere, end du er i virkeligheden, eller lidt frækkere og kontroversiel ... lytterne og seerne, de fanger det, og de tror ikke på det,« lyder svaret om den kendte værts fremtidige rolle.

Hør mere i podcasten herunder: