Mads Langer er i gang med at lave sit sjette album, som han fortæller, er noget særligt.

Det skal nemlig være det album, som får ham til at slå igennem i udlandet.

»Det er jo mit sjette album, og på mange måder, alt det jeg har lært igennem mine seks albums, for jeg lov til at lave på et slags debutalbum i udlandet nu,« siger sangeren og fortsætter:

»Det er sådan en speciel og lidt angstprovokerende tid, jeg er i nu, hvor man har gået i to år og arbejdet på noget musik selv i sit studie, og nu skal det ud til folk, og det er altid vildt spændende og angstprovokerende.«

Her ses Mads Langer med sin forlovede Julie Lillelund ved musikeren Christophers bryllup.
Her ses Mads Langer med sin forlovede Julie Lillelund ved musikeren Christophers bryllup. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Han siger, at det er en bonus, hvis han slår igennem i USA, men at han faktisk satser mest på Tyskland og Europa. Det er nemlig dér, hvor han står på vippen til et gennembrud allerede.

Sangeren har udgivet singlen 'Me without you' fra albummet.

For nyligt fik Langer meget opmærksomhed, da han først tog en helikopter frem og tilbage fra musikerkollegaen og vennen Christophers bryllup i Nordsjælland og en koncert, han skulle spille i Silkeborg.

Da han så spillede, fik han, hvilket man kan se på hans Instagram-profil, publikum med på at ønske brudeparret tillykke.

Mads Langer skal spille til fredagsrock, og det er i den forbindelse, at han har udtalt sig til arrangørerne, nemlig Tivoli, om hans spændte forventninger til det nye album.

Og om der er fyldt med kærlighedssange på det nye album er ikke til at sige, men der er i hvert fald kærlighed i sangerens privaliv.

Han har nemlig været forlovet med tidligere model Julie Lillelund igennem en længere periode.

Skal man tro hans og hendes Instagram-profiler, så venter der et bryllup lige om hjørnet. Hun har nemlig allerede holdt sin polterabend og derudover har sangeren lige delt et billede af parret med teksten 'snart' samt et par bryllups-emojier.