'Den store bagedyst'-stjernen Ditte Julie Jensen og iværksætteren Joakim Skak kunne ikke undvære hinanden.

Derfor har de nu fundet sammen igen, fortæller den 34-årige tv-stjerne til Se & Hør.

»Det går godt. Jeg er sammen med Joakim. Vi har haft et kort opbrud, men nu har vi været sammen i små to år,« svarer hun på spørgsmålet om, hvordan det går med kærligheden.

Ditte Julie Jensen og den otte år yngre Joakim Skak mødte hinanden på iværksætter-bootcampen Seedster i 2019, men de blev aldrig mere end bekendte, har Ditte Julie Jensen tidligere fortalt.

Blogger, kagebogsforfatter, iværksætter og tv-kok Ditte Julie Jensen.
Blogger, kagebogsforfatter, iværksætter og tv-kok Ditte Julie Jensen. Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

Skæbnen ville dog, at hun få måneder forinden var blevet skilt fra ægtemanden gennem 12 år, Marc Topgaard, da hun igen stødte på Joakim Skak på Smukfest senere samme år.

»Vi havde en fantastisk uge, hvor der opstod noget, som jeg aldrig havde troet, der skulle opstå,« fortalte Ditte Julie Jensen senere til B.T.

Herefter begyndte hun pludselig at planlægge rigtig mange møder i Jylland, hvor han boede. Og sjovt nok havde han også pludselig mange flere møder i København, end han plejede.

Langsomt begyndte de at ses mere og mere i året, der fulgte, indtil de sommeren efter flyttede sammen i en stor lejlighed ved Amager Strandpark.

Blogger, kagebogsforfatter, iværksætter og tv-kok Ditte Julie Jensen.
Blogger, kagebogsforfatter, iværksætter og tv-kok Ditte Julie Jensen. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Men i juni i år var det slut. De to iværksætteres travle liv og job kunne ikke forenes, fortalte Ditte Julie Jensen, der blev boende i København, mens Joakim Skak tog tilbage til Aalborg.

»Det er bare ikke altid nemt. Ærligt, det er ikke engang officielt endnu, for mit hjerte føler ikke, det er slut, og mine børn ved det ikke engang endnu,« fortalte hun i den forbindelse til Se & Hør.

Præcis hvor længe parret var fra hinanden, og om Ditte Julie Jensen nåede at fortælle det til sine børn Karla og Albert på otte og fem, fortalte hun ikke, da Se & Hør torsdag mødte hende til premieren på forestillingen 'Cirkus jul'.

Parrets genfundne kærlighed er dog så seriøs, at hun håber, de kan holde jul sammen i næste måned.

Andre læser også