Den 25. februar døde skuespilleren Lisa Sheridan i en alder af 44 år, da hendes krop gav op efter 'komplikationer med kronisk alkoholisme'.

Den tidligere 'Halt and Catch Fire'- og 'CSI'-skuespiller døde en 'naturlig' død som følge af sit misbrug, og myndighederne har afvist, at det skulle være selvmord.

Det skriver People online, at obduktionsrapporten har slået fast.

I rapporten kunne læses, at Lisa Sheridan i længere tid havde taget benzodiazepin, som er receptpligtige, beroligende piller, der normalt udskrives mod angst eller som sovepiller.

Man kunne yderligere læse, at hun havde pådraget sig en mindre hjerneskade efter et fald, at hun havde hyperinflation i lungerne (unaturligt udvidede lunger, red.) og en cyst på sin højre æggestok.

»Vi elskede alle Lisa meget højt og er ødelagt af tabet. Hun døde mandag morgen hjemme i sin lejlighed i New Orleans. Vi venter på en obduktionsrapporten for dødsårsagen.«

Sådan sagde Mitch Clem, der var Lisa Sheridans manager, i februar, da han bekræftede skuespillerens død over for People.

Dengang benægtede både han og familien, at Lisa Sheridan skulle have begået selvmord. Og det er også den konklusion, som rapporten er kommet frem til efter obduktionen.

Hendes kollega Donna D'Errico, som spillede sammen med Sheridan i filmen 'Only God Can' og serien 'Invasion', gik dengang på de sociale medier for at sætte ord på det triste dødsfald.

'Jeg sidder her lamslået. Lisa og jeg optog en film sammen for fem år siden og blev meget tætte på settet og forblev tætte venner, da filmen sluttede,' skrev 50-årige D'Errico og afsluttede:

'Jeg er ødelagt af dette tab. Jeg havde lige talt med hende, og alt virkede fint, hun lod til at være glad og i godt humør. Alle, der kendte hende, elskede hende. Farvel og godnat, søde engel ... Jeg vil savne dig frygteligt.'

Lisa Sheridan havde hovedrollen i tv serien 'Invasion', som kørte fra 2005 til 06, hvor hun spillede reporteren Larkin Groves.