Den amerikanske sangerinde Mariah Carey og den australske rigmand James Packer er blevet forlovet. Med en 35 karats diamantring friede han torsdag til hende. Og hun sagde: 'Ja'. Her er parret sammen ved en tidligere begivenhed. AFP PHOTO / FILES / Philippe Lopez
Den amerikanske sangerinde Mariah Carey og den australske rigmand James Packer er blevet forlovet. Med en 35 karats diamantring friede han torsdag til hende. Og hun sagde: 'Ja'. Her er parret sammen ved en tidligere begivenhed. AFP PHOTO / FILES / Philippe Lopez Foto: PHILIPPE LOPEZ

Mariah Careys stenrige kæreste har formentligt lyttet grundigt til Beyonces hit: ’Put a  ring on it’, inden han i torsdags besluttede sig for at fri til sin udkårne.

I sangen opfordrer Beyonce mænd til at sætte en ring på deres kvindes finger, hvis de kan lide hende. At dømme efter den ring, der nu i to dage har siddet på Mariah Careys finger, så er kæresten, den australske forretningsmand, James Packer mere end almindeligt begejstret for hende.

Ifølge Daily Mail er ringen, som sangerinden viste frem, da hun forlod sin egen forlovelsesfest, en 35 karats diamant. Designet af Mariah Careys ven juvelleren Wildred Rosado.

Han siger til amerikanske Vouge, at han ville, at sætte nye 'superhøje' standarder med designet af forlovelsesringen.

»Jeg ønskede at skabe en ring, intet kan måle sig med.«

Carey Packer

Det må man sige, at han er lykkedes med. Det vurderes, at ringen har en værdi i omegnen af 52 mio kr.

Rosado fik to uger til at skabe mesterværket, og siger ifølge Daily Mail, at han og hans team  har arbejdet 12 timer i døgnet for at skabe den perfekte kærlighedserklæring fra 48-årige James Packer til 45-årige Mariah Carey.

Det hører med til historien at ringen virkede.
Hun sagde: 'Ja'.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.