Realitybaben skal nu tage på i vægt efter sin fedtsugning for at blive klar til næste indgreb.

27-årige Sasha Klæstrup, som vi blandt andet kender fra tredje sæson af ’Divaer i Junglen’, lever efter devisen om, at når man ikke har visse kropstræk fra naturens side, så kan man operere sig til dem. Hun har tidligere fået lavet bryster, og nu har hun netop også fået ’fikset’ sit bagparti.

Tidligere på måneden tog hun til Istanbul for at få lavet en BBL, som står for Brazilian Butt Lift. Det foregår ved, at der foretages en fedtsugning af forskellige områder af kroppen, og derefter bliver fedtet lagt ind i numsen.

Før og efter Sashas BBL-operation. Foto: Privat
Før og efter Sashas BBL-operation. Foto: Privat
Vis mere

»Det er gået så godt, og jeg er meget tilfreds,« fortæller hun om den veloverståede operation i Tyrkiet.

Får hjælp til fedmekur af realityfælle

Men ikke alle ønsker blev opfyldt i denne omgang, men det er der heldigvis råd for.

Lige som hun har fået lavet sin fedtsugning, så skal realitybaben henover det næste halve år arbejde på at tage på i vægt. Hun vejede nemlig for lidt til samtidigt at få de ønskede implantater i sine baller under sin BBL-operation.

For at nå sit mål får hun nu hjælp af en trofast realityven, som også er kendt for blandt andet ’Divaer i Junglen’.

Fedtsugningen har også givet Sasha en smallere talje. Foto: Privat.

»Jeg skal tage på til næste gang, så Sy Lee laver en fedmekur til mig, da jeg er undervægtig og har mega svært ved at tage på,« siger Sasha, der mener, at BBL alene ikke er nok til at nå målet om en fyldigere numse.

»Noget (fedt, red.) forsvinder jo også, og jeg vil gerne have en numse, der hele tiden er der,« forklarer hun.

Selvom det kan virke modstridende først at få foretaget en fedtsugning for bagefter at komme på fedmekur, så er der er mening med det, fortæller Sasha.

»Det var for at omrokere på fedtet på kroppen, og så gør vi det samme igen i april, hvor vi også tager implantater i.«

På den måde kan realitybaben forme sin krop, nøjagtigt som hun vil, og nu hvor den lille talje på plads, så mangler hun bare den store numse, fortæller hun.

Sashas Klæstrups BBL-opereation var sponsoreret af Esteworld Danmark, som arrangerer plastikkirurgiske indgreb i udlandet.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Realityportalen: