'Game of Thrones' er blevet en kæmpe succes, og Kit Harington er blevet vant til en glamourøs livsstil, som prisuddelinger som Emmy og Golden Globes er en del af.

Der er i sandhed sket meget, siden den dengang ukendte skuespiller for ni år siden sagde ja til rollen som Jon Snow.

»Man bliver en smule mere kynisk, for det er man nødt til, men han var bare overvældet over alting,« siger Kit Harington om sit yngre jeg.

»Jeg er blevet vant til at give interview, gå på den røde løber og blive fotograferet, og jeg tager det næsten for givet.«

Men 32-årige Kit Harington kan godt huske sin reaktion i starten af karrieren, hvor han var meget grøn i branchen.

»Da jeg var til en prisuddeling første gang, var det som at befinde mig midt i en drøm,« siger han til B.T.

Kit Harington gik til psykolog for at håndtere den opmærksomhed, han fik med 'Game of Thrones'. Der fulgte også mange kritiske kommentarer om hans præstation med, hvilket ikke altid var lige let at forholde sig til som ungt menneske.

»Der har været tidspunkter, hvor jeg har været et røvhul og egoistisk og alt for selvcentreret. Men jeg var omgivet af folk, der satte mig på plads, og som gav mig sandheden at føle,« siger han om sin personlige udvikling.

Græd, da han læste sidste afsnit

»Jeg har begået flere fejl i den verden, jeg befandt mig i, men jeg ville ikke gøre noget anderledes, for det har gjort mig til den, jeg er i dag. I dag er jeg glad for den, jeg er«, siger han.

Det var så følelsesladet for Kit Harington at læse sidste afsnit af 'Game of Thrones' i Belfast, at han græd. Det var meget overvældende for ham, at en vigtig del af hans liv var forbi.

»Jeg ville have været bekymret for min mentale tilstand, hvis jeg slet ikke havde grædt,« siger han.

»Jeg har også grædt ved afslutningen af mange andre job, hvor jeg har haft en fantastisk oplevelse. Men 'Game of Thrones' var den største af alle.«

Serien har ændret Kit Haringtons liv. Han har ikke alene fået en storslået karriere og økonomisk frihed. Han fandt også kærligheden og sin kommende hustru på 'Game of Thrones'.

»Jeg mødte Rose,« siger Kit Harington, der blev gift med sin kollega Rose Leslie i sommeren 2018.

»Jeg fik ikke alene en god karriere foræret – jeg fik også en personlig gave. Så jeg har fået så meget ud af serien som overhovedet muligt.«

De ni år, den nu 32-årige skuespiller tilbragte som karakteren Jon Snow på 'Game of Thrones', har defineret den person, han er i dag.

Akavet sex med sin ven

»Det har haft en utroligt stor betydning for min udvikling,« siger Kit Harington, der var i begyndelsen af 20'erne, da han begyndte optagelserne på den populære tv-serie.

»Men selv om den har defineret den person, jeg er i dag, kommer den ikke til at definere resten af mit liv.«

Kit Harington har flere sexscener med kollegaen Emilia Clarke i rollen som Daenarys Targaryen i 'Game of Thrones'. Det førte til akavede situationer med hans kone, Rose Leslie, fortæller han.

»Det er underligt,« indrømmer Kit Harington om de intime situationer med Emilia Clarke, der er blevet en god ven.

»Vi spiste alle tre middag samme aften, og hun spurgte: 'Hvordan var jeres scene?', og vi svarer: 'Den var god'.«

Kit Harington brød sig heller ikke om at se Rose Leslie spille forelsket i kollegaen Harry Treadaway i filmen 'Honeymoon' fra 2014.

»Fem minutter inde i filmen måtte jeg lukke øjnene. Jeg sad mellem Harry og Rose, og det var ganske frygteligt. Det var frygteligt at se dem spille et par på bryllupsrejse.«

Rose Leslie var meget overbevisende i den romantiske film.

»Hun er en fantastisk skuepiller, så da jeg betragtede hende, troede jeg virkelig på, at hun elskede den fyr.«