Den folkekære skuespillerinde Kirsten Lehfeldt har været nødt til at trække sig fra en forestilling på grund af sygdom.

Lidt mere end halvvejs inde i turnéen med Landsteatrets forestilling 'Inden jeg fylder 67' har sygdom gjort, at den 65-årige skuespillerinde Kirsten Lehfeldt har måtte trække sig.

Det skriver Avisen.dk, ligesom Landsteatret selv på sin hjemmeside oplyser om det.

Hun er blevet erstattet af forestillingens instruktør, Pia Rosenbaum, og hendes navn er fjernet fra Landsteatrets hjemmeside.

Til Aarhus Stiftstidende forklarer Landsteatret, hvorfor man har meldt skiftet ud:

»Normalt meddeler vi ikke skift af skuespillere, men i tilfældet her, hvor forestillingen er markedsført med Kirsten Lehfeldt som central figur, har vi fundet det rigtigt at forhåndsorientere,« lyder det.

Det er ikke første gang, der har været problemer med forestillingen. Da den havde premiere i slutningen af januar svigtede hukommelsen hos Kirsten Lehfeldt, mens hun stod på scenen, så hun glemte sine replikker. Det skrev Realityportalen dengang.

Pia Rosenbaum hoppede op på scenen for at bede om en kort pause til den 65-årige skuespillerinde, men forestillingen endte med at blive aflyst, da Kirsten Lehfeldt trods pausen ikke kunne gennemføre.

Hun forklarede efterfølgende til Realityportalen, at hun havde fået et blackout som følge af presset op til premieren.

»Jeg er ikke 25 år længere, og jeg skal til at acceptere, at jeg ikke kan arbejde på samme måde,« fortalte hun.

Kirsten Lehfeldt er især kendt for sit samarbejde med skuespillerinden Søs Egelind og sin Robert-belønnede hovedrollepræstation i filmen 'Flamberede hjerter'.

Turnéen med 'Inden jeg fylder 67' slutter den 28. marts.

Udover Pia Rosenbaum medvirker også Stig Hoffmeyer, Troels II Munk, Benjamin Hasselflug og Christine Albrechtslund.