Kim Larsen har i interview indrømmet, at han ikke altid var den bedste far for sine seks børn, som han nåede at få igennem tre ægteskaber.

Den populære sanger var igennem sit liv hurtig til at kappe forbindelser og komme videre til noget nyt, hvilket står klarest i forbindelse med bruddet til hans anden kone, Hanne Quist, som han i 1994 forlod over et telefonopkald.

I bogen 'Solisten' fra 2011 fortalte datteren Alice Eva blandt andet, at hun ikke havde haft kontakt med sin far siden 2007.

»Jeg er nok nået til den erkendelse, at det er bedst at lade det være,« lød det opgivende.

Da nyheden om Kim Larsens død søndag formiddag blev meddelt via hans Facebook-side, lød beskeden dog, at Kim Larsen i sin sidste stund var omgivet af alle seks børn. Uanset hvor lidt kontakt de havde haft igennem årene, var de altså samlet til sidst.

Kim Larsen, Hanne Quist og lille Sylvester i midten af 70'erne.
Kim Larsen, Hanne Quist og lille Sylvester i midten af 70'erne. Foto: Henning Thempler
Vis mere

Her følger en oversigt over Kim Larsens seks arvinger:

Pelle Larsen:
Kim Larsen blev far for første gang i 1968, da han som ung folkeskolelærer og spirende musiker var gift med Mariann Herløv Larsen. Pelle er opkaldt efter romanfiguren Pelle Erobreren, ligesom han angiveligt har fået dedikeret nummeret 'Leningrad' fra albummet 'Wisdom is sexy'.

Pelle Larsen skulle efter sigende ikke have haft meget kontakt med sin far de sidste mange år. Han bor ifølge sin Facebook-profil i Rødovre og er blandt andet uddannet kok.

Sylvester Larsen:
I 1973 giftede Kim Larsen sig for anden gang med 'Kvinde min'-kæresten Hanne Quist, som han samme år fik sønnen Sylvester sammen med.
På 'Værsgo'-albummet er sangen 'Sylvesters drøm', ligesom hittet 'De smukke unge mennesker' fra 1988 er skrevet til Sylvester i forbindelse med hans skolekammeraters konfirmation.

Sylvester Larsen har de sidste mange år levet af musik og udgivet flere album. Han skrev for nylig en lang besked på Facebook i forbindelse med sin fars død, hvor han afslørede, at uanset hvor konfliktfyldt deres forhold har været, så elskede han ham højt til det sidste.

Sylvester Larsen.
Sylvester Larsen. Foto: Thomas Freitag
Vis mereAlice Eva Larsen:
I 1979 kom Kim Larsens første datter til verden, da Gasolin efterhånden var fortid, og solokarrieren var i fuld gang med albummet '231045-0637'.
Alice Eva, der er uddannet skrædder og sideløbende har haft musik som sin hobby, er den, der tydeligst har fortalt om sin fars fravær, da hun som beskrevet ovenfor i bogen 'Solisten' i 2011 afslørede, at hun ikke havde set sin far i mange år.

Da nyheden om Kim Larsens død kom frem, skrev hun alligevel en varm hilsen på Facebook.
'Min far var mit hjem, min tryghed, mit anker og min tømmerflåde. Min far gav mig den mest trygge, varme og lykkelige barndom. En barndom, jeg af hele mit hjerte ville unde nogle af de mange stakkels børn i verden, der er fattige på kærlighed og omsorg,' skrev hun blandt andet.

Kim Larsen og hans daværende hustru, Hanne, med datteren Molly i 1993.
Kim Larsen og hans daværende hustru, Hanne, med datteren Molly i 1993. Foto: Jørgen Jessen
Vis mere

Molly Larsen:
På 1986-albummet 'Forklædt som voksen' finder man nummeret 'Mig og Molly'. Samme år får Kim Larsen sin anden datter med Hanne Quist, Molly Larsen, som man siden ikke har hørt meget fra.

Ligesom Alice Eva og Pelle havde hun angiveligt heller ikke meget kontakt til Kim Larsen, da han forlod familien og flyttede til Odense.
Ifølge Facebook arbejder hun i dag som pædagogisk assistent i børnehaven Eventyrøen i København.

Hjalmer og Lui Larsen.
Hjalmer og Lui Larsen. Foto: Philip Davali
Vis mere

Hjalmer Larsen:
I 1994 forlod Kim Larsen Hanne Quist og børnene Pelle, Sylvester, Alice Eva og Molly for at starte et nyt liv i Odense med sin nye kæreste, Liselotte Kløvborg. Året efter bliver Hjalmer Larsen født.

Hjalmer, der er opkaldt efter drengen Hjalmer i H.C. Andersens eventyr 'Ole Lukøje', debuterede sidste år som popsanger og har for tiden godt fat i det unge publikum med sine sange om kærlighed.

Lui Larsen:
Tre år efter Hjalmers fødsel udsender Kim Larsen og hans nye band, Kjukken, albummet 'Luft under vingerne', hvor man finder nummeret 'Lui'. Samme år bliver Kim Larsen far for sjette gang til netop en dreng ved navn Lui, og op igennem 00'erne lever de som en lille firepersoners kernefamilie i Odense.

Lui Larsen afslørede i foråret ved premieren på musicalen 'Midt om natten', at han drømmer om at blive skuespiller, og at han her i efteråret ville flytte til London for at se, hvad han kunne drive det til.

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere