Kardashian-klanen, som er kendt fra reality-tv, har igennem årene fået bygget et forretningsemperie op.

Derfor skal man nok overveje to gange, om man skal udnytte de kendte ansigter til at promovere egne produkter.

Noget, som firmaet iHandy måske også ville ønske de havde gjort nu. De har i hvert fald valgt at bruge et af Kim Kardashian Wests billeder, og det kommer måske til at koste dem.

De er nemlig blevet sagsøgt af verdensstjernen for 10 millioner dollars, hvilket svarer til mere end 67 millioner danske kroner. Og der er et helt særligt aspekt ved brugen af billedet, som har vakt harme hos Kardashian-kendissen, skriver det amerikanske medie TMZ.

Firnaet iHandy har nemlig valgt at promovere deres app, der kan bruges til at manipulere billeder, så det ligner, personen har en anden slags makeup på.

Billedet, som firmaet bag appen angiveligt har stjålet, var oprindeligt brugt af Kardashian West til at promovere hendes eget makeup-mærke.

Foruden de mange millioner, som Kim Kardashian-West har bedt om i søgsmålet, så kræver kendissen også, at firmaet hoster op med al den profit, de måtte få ind fra brug af billedet.

Angiveligt har app-firmaet foruden misbrug af billede også efterfølgende prøvet at intimidere kendissen. Det påstår Kim Kardashian Wests advokat, som skriver i søgsmålet, at iHandy 'endda havde dristigheden til at true (Kim Kardashian West, red.) til ikke at bringe påstandene om deres åbenlyse overtrædelse imod dem, eller de ville komme efter hende.'

Det står der i søgsmålet, som TMZ har fået indsigt i.

Hvis man skal tro forsvaret i retssagen, så siger man fra iHandys side, at de ikke var klar over, at billedet var med Kim Kardasian West.

Appen iHandy tilbyder 'de perfekte selfier med professionel skønheds- og krop retoucherings værktøjer.'

Billedet, som sagen drejer sig om, er fra 2017 og kan ses længere opppe i artiklen.