I sommers blev det afsløret, at rapperen Kanye West var blevet smittet med coronavirus i februar, og nu afslører Kim Kardashian West detaljer fra sygdomsforløbet.

Det gør hun i et interview med Grazia.

»Kanye hadede det i begyndelsen, da ingen rigtig vidste, hvad der foregik. Det var skræmmende og ukendt. Jeg havde vores fire børn og ingen andre i huset, som kunne hjælpe,« fortæller Kim Kardashian og fortsætter:

»Jeg måtte skifte hans sengetøj og hjælpe ham ud af sengen, når han ikke havde det så godt. Det var en udfordring, fordi det var ukendt. At skifte sengetøjet iført handsker og visir foran ansigtet. Det var en virkelig skræmmende tid.«

I interviewet fortæller Kim Kardashian også, at hendes moderinstinkt virkelig kom frem både med coronapandemien, men også Black Lives Matter-demonstrationerne, hvor der efter den afroamerikanske mand George Floyds død var store og voldsomme demonstrationer i hele USA:

»Jeg er meget åben og ærlig overfor mine børn. Jeg vil ikke give dem for meget information, som de ikke helt ville forstå og dermed gøre dem urolige. Men de mærker åbenbart, at noget sker.«

»Man må være rolig og ikke være bange selv. Som forælder er det vigtigste formål at sørge for at dine børn føler sig trygge,« forklarer Kim Kardashian, som altså snart takker af som reality-stjerne.

I slutningen af september blev det nemlig offentliggjort af realityserien 'Keeping Up With The Kardashians' har fået en udløbsdato. Efter 14 år og 20 sæsoner vil sidste sæson blev vist i 2021.

'Til alle vores fans. Det er med tungt hjerte, at vi har taget den vanskelige beslutning om at sige farvel til 'Keeping Up With The Kardashians,' skrev Kim Kardashian West på sin Instagram-profil.

Hvorfor familien Kardashian har valgt at afslutte serien, er ikke blevet meldt offentligt ud.