Sidste torsdag blev realitystjernen Kim Kardashian og rapperen Kanye West forældre for fjerde gang, og nu viser de den lille ny frem.

Det sker i et opslag på Kim Kardashians Instagram, hvor hun har delt et skærmdump af en besked fra sin ægtefælde.

'Smuk mors dag med vores fjerde barns ankomst. Vi er ufatteligt velsignede. Vi har alt, hvad vi har brug for,' står der i beskeden.

Beskeden indeholder også et billede af den lille dreng, der ligger svøbt i et tæppe og har en blå hue på.

I teksten til sit opslag på Instagram afslører den 38-årige tv-stjerne også navnet på den ugegamle søn. Han hedder Psalm West.

Hvad der ligger inspiration til navnet, er endnu uvist, men Psalm ('Salmernes bog') er også kendt som en af Bibelens 'bøger'. En 'bog' med sange – eller salmer – der bliver brugt af kristne såvel som jøder.

Det er da heller ikke første gang, det famøse par vælger et spirituelt navn til deres barn. Psalms treårige storebror hedder nemlig Saint, hvilket direkte oversat betyder helgen.

Desuden tæller søskendeflokken også femårige North og etårige Chicago.

Både Chicago og Psalm er blevet til med hjælp fra rugemødre, hvilket West-parret har været meget åbne omkring.

Kim Kardashian har tidligere fortalt, at hun har en lidelse, der får moderkagen til at vokse sammen med musklerne i livmoderen. Derfor var det også med livet som indsats, hun valgte at bære sine to første børn selv.

Om det er sidste gang, en rugemor skal lægge livmoder til for familien West, ved vi endnu ikke. Kim Kardashian har tidligere udtalt, at hun ønsker sig en stor børneflok.

Selv er hun ud af en søskendeflok på i alt seks børn, hvis man regner halvsøskende med.