»Jeg er en anden version af mig selv. Og det handler ikke om, at jeg er begyndt at gå i kirke.«

Det var nogle af ordene, som Kevin Hart satte på sig selv efter hans alvorlige biluheld 1. september tidligere på året, der kunne have kostet ham livet.

Den amerikanske komiker åbnede op i sit eget radioprogram 'Laugh Out Loud Sirius XM radio show', hvor han var tilbage for første gang siden ulykken til episode nummer 100.

40-årige Hart fortæller også om vejen tilbage til livet, som har været en lang og hård proces. Det skriver People.

»Jeg kunne ikke bevæge min røv. Jeg kunne mildest talt ingenting gøre. Det får en til at indse, at man er helt hjælpeløs.«

Ordene fra radioen mindede meget om ordene, som amerikaneren brugte på scenen søndag, hvor han fik prisen 'komiker-film-stjerne'.

»Først og fremmest tak til Gud, fordi jeg behøvede ikke at være her,« sagde Hart, da han fik prisen overrakt af skuespilleren Robert Downey Jr.

Kevin Hart brugte også sin tid på scenen til at takke sine fans, som han værdsatte for at have været der for ham gennem en svær periode i hans liv.

Kevin Hart er frisk igen efter sit alvorlige biluheld 1. september.
Kevin Hart er frisk igen efter sit alvorlige biluheld 1. september. Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Bilulykken skete, da Kevin Hart var ude og køre med vennen Jared Black. Det var Black, der mistede herredømmet over bilen.

De to venner overlevede med alvorlige rygskader, mens bilen, en 1970 Plymouth Barracuda, blev totalskadet. Black måtte skæres fri, mens Hart selv kunne forlade bilen.

Kevin Hart lagde for nyligt en video på Instagram, hvor han viste dele af sin genoptræning, og hvordan han måtte hjælpes ud af sengen af to sygeplejersker efter ulykken.

Den 40-årige komiker og skuespiller er blandt andet kendt for filmen 'Jumanji'.