Det var ikke uden spekulation og nervøsitet, at Mikkel Kessler og familien opholdt sig i New Zealand i forbindelse med optagelser til en tv-serie.

Sammen med hustruen, Lea Hvidt Kessler, og parrets tre børn rejser han rundt og og oplever verden i tv-programmet 'På eventyr med familien Hvidt Kessler'.

Undervejs i optagelserne ændrede tingene sig dog, da en person fra produktionsholdet bag tv-serien blev konstateret smittet med coronavirus.

Det afslører familien Hvidt Kessler på familiens Instagram og deler samtidig en bid af det kommende afsnit, hvor coronavirus er et samtaleemne.

»På Sydøen, hvor vi befinder os, er der ikke nogen, der har haft det (coronavirus, red.),« siger Lea Hvidt Kessler, hvorefter en kvinde ved siden af – iført mundbind – udbryder, at det har hun.

Her er der tale om personen fra produktionsholdet. Det blev også beskrevet i adskillige artikler i New Zealand – herunder hos NzHerald.

»Familiemedlemmerne, der indgår i optagelserne, er også sat i isolation,« lyder det blandt andet i artiklen.

Situationen blev da også taget ekstremt alvorligt, forklarer familien.

Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler på den røde løber ved Sportsgalla 2019.
Mikkel Kessler og Lea Hvidt Kessler på den røde løber ved Sportsgalla 2019. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»De er helt oppe at ringe lige nu,« siger Lea Hvidt Kessler, hvorefter Mikkel Kessler supplerer:

»De mener, hun har haft det med hjemme fra Danmark.«

I klippet understreger Lea Hvidt Kessler dog, at hun, Mikkel og parrets tre børn har haft det godt under omstændighederne.

»Nu er de selvfølgelig bange for, at vi er blevet smittet. Og endnu mere bange for, at vi har smittet alle mulige andre. Men vi fire-fem har det rigtig fint.«

Det meddelte familien også selv på Instagram i marts.

»Vi er frygtelig kede af at måtte melde ud, at vi er blevet isoleret i New Zealand i foreløbig 14 dage, da vi er blevet eksponeret for coronasmitte. Dette skete samme dag, som anbefalingerne om hjemrejse til alle danskere kom fra de danske myndigheder.«

»Heldigvis har hverken vi eller vores børn oplevet symptomer indtil videre. Vi har ikke yderligere kommentarer hertil, men vi sender vores bedste hilsner til alle hjemme i Danmark og håber, I alle passer på jer selv og hinanden,« skrev familien Kessler.