Sidste år kom det frem, at der var opstået revner i forholdet mellem familiemedlemmerne fra Bryggen.

Linse Kessler var ikke længere på talefod med sin lillebror, den tidligere bokser Mikkel Kessler, og Linses datter – Stephanie 'Geggo' Salvarli – havde heller ikke længere kontakt med ham.

Nu fortæller Linse Kessler, der især er kendt fra tv-programmet 'Familien Fra Bryggen' og snart er aktuel i et nyt tv-program, 'Linses Danmark', at hun ikke tror, forholdet mellem de to søskende er 'gået i stykker':

»Vi ses ikke specielt meget, men jeg tror ikke, vi er gået i stykker. Det tror jeg ikke,« siger hun og fortsætter:

»Det skal nok blive fint.«

Lige siden det sidste år kom frem, at der var opstået splittelse i den velkendte familie, har ingen ønsket at tale om årsagen til bruddet.

Men Linse, der lyder det borgerlige navn Lenina Coleman, har dog også tidligere givet udtryk for, at hun savner sin bror, der er gift med Lea Hvidt, som han har tre børn med.

»Jeg savner min bror og hans børn fuldstændig sindssygt. Jeg stemmer mange gange på ham hver fredag, når jeg ser 'Vild med dans' (tv-program, som han medvirkede i sidste år, red.). Det gør Geggo også. Vi elsker jo Mikkel og hans børn,« fortalte Linse sidste år til ugebladet Her & Nu.

Da Stephanie 'Geggo' Salvarli, der er gift med Cengiz Salvarli, tidligere på året udgav bogen 'Geggo – Fra vild teenager til businesskvinde og mor', forklarede hun også, at hun savner sin onkel og håber på forsoning:

»Det er jo efterhånden ingen hemmelighed, at jeg desværre ikke rigtigt har kontakt med Mikkel i dag. Der har været så mange uoverensstemmelser, som gør, at vi ikke taler sammen længere. Det er trist, og jeg savner ham. Men sådan er det en gang imellem i en familie, særligt når alle er så skidestædige,« skrev hun og fortsatte:

»Jeg håber bare, at vi en dag kommer tilbage til hinanden, for jeg havde aldrig i mit liv troet, at vi skulle ende her.«

Tv-programmet 'Linses Danmark' får premiere på TV3 27. august klokken 20. Det kan også ses på Viaplay.