»Jeg bør formentlig ikke fortælle denne historie, men min ven, jeg har intet filter,« konstaterer Kelly Clarkson i sit talkshow 'The Kelly Clarkson Show'.

Med sig i programmet har hun countrymusiker Clint Black, der netop har delt en anekdote om en kollega, der er kommet til at tisse på scenen. Ved et uheld, forstås.

»Hvor mange af os har ikke prøvet det?« spørger han grinende. Retorisk. Forventer formentlig ikke noget svar. Men det får han.

38-årige Kelly Clarkson har nemlig flere gange vist sig at være leveringsdygtig, når det kommer til en ærlig historie. Og det er også tilfældet denne gang.

»Nuvel, det skal jeg fortælle dig. Der var denne ene gang – det var ikke urin, min ven …« siger hun og indleder så sin fortælling med, at hun havde fået det lidt sært efter at have spist noget mad.

»Jeg var nødt til at løbe backstage. Jeg greb denne stakkels skraldespand, og mand, jeg ødelagde den. Det var slemt. Det var slemt, Clint! Og vi er måske nødt til at redigere dette ud af programmet. Men jeg siger det bare: Det sker! Og hvad gør man så?«

Denne gang er det 59-årige Clint Black, der sidder tilbage og skal besvare et retorisk spørgsmål.

Han tager det dg pænt. Griner så: »Jeg prøver bare lige at visualisere det – hæng lige i …«

Det er ikke første gang, Kelly Clarkson deler intime detaljer fra livet i sit talkshow.

'The Kelly Clarkson Show' dannede også rammerne, da hun sidste efterår annoncerede, at hun skulle skilles fra sin ægtemand igennem syv år.

»Jeg taler for det meste åbent om alt, men i dette tilfælde vil jeg kun fortælle lidt her og dér om, hvordan det berører mig personligt. Men jeg vil nok ikke fortælle for meget, for jeg er en bjørnemor, og mine børn kommer først,« sagde hun da.

Skilsmissen mellem sangerinden, der slog igennem i 'American Idol' i 2002, og Brandon Blackstock er fortsat undervejs. Sammen har de to børn på henholdsvis fem og seks år.