Katy Perry har nok at se til i disse dage. Hende og manden Orlando Bloom er lige blevet forældre, og nu har de også fået en stalker.

Det har resulteret i, at Katy Perry har fået et polititilhold mod manden, som kalder sig for William. Det skriver Daily Mail.

Den 35-årige sangerinde har fået polititilholdet, efter at stalkeren William har brudt ind på parrets ejendom.

Det står der i de retsdokumenter, som mediet The Blast har fået aktindsigt i.

Polititilholdet gælder også for Orlando Bloom og parrets nyfødte datter, Daisy, samt Orlando Blooms niårige søn, Flynn, som han har fra et tidligere forhold.

I retsdokumenterne har Katy Perry udtalt, at hun på ingen måde kender stalkeren:

»William, der har brudt ind på min ejendom, forfølger mig og truer min familie.«

Derudover tilføjede Katy Perry også, at stalkeren angiveligt skulle være hjemløs, og at han bor i en sølvfarvet bil.

Den sidste dag, Katy Perry har indgivet en anmeldelse på manden for chikane, var 8. september, og her skulle den påståede stalker have sprunget over hegnet ind til stjernens hus i Beverly Hills-området, mens hun var hjemme sammen med Orlando Bloom og deres datter.

Stalkeren blev herefter anholdt af politiet i Los Angeles.

Ifølge Katy Perry skulle stalkeren også have fremlagt trusler på Twitter, hvor han blandt andet har skrevet, at han ønskede at 'bide Orlando Bloom i nakken' samt andre trusler mod Katy Perry.

I sin anmodning om polititilhold skrev Katy Perry:

»Jeg er meget bange for, at han måske har adgang til våben. Jeg er i frygt for min egen sikkerhed, min partner, mit nyfødte barn, vores familie og venner.«

Der er høring i sagen 8. oktober.