I dag bor de sammen. De venter barn sammen. De forventer at tilbringe resten af livet sammen.

Men kærlighedsrusen mellem Katy Perry og Orlando Bloom har ikke været uden nedture, og da parret i 2017 gik fra hinanden, gik den i dag 35-årige kvinde ned med flaget.

Kombinationen af bruddet og den ringe modtagelse af albummet 'Witness' var mere, end hun kunne klare. Det fortæller hun ifølge Daily Mail i et interview med SiriusXM CBC.

»Min karriere var på en overhalingsbane, hvor det gik op og op og op, så da der var det mindste skift, var det seismisk for mig, selvom det ikke var enormt set med udefrakommende øjne,« fortæller hun og fortsætter:

Orlando Bloom og Katy Perry faldt for hinanden ved Golden Globe-festen i 2016.
Orlando Bloom og Katy Perry faldt for hinanden ved Golden Globe-festen i 2016. Foto: VALERY HACHE
Vis mere

»Jeg havde givet så meget af mig selv, og det rev mig midt over. Jeg desuden havde lige slået op med min kæreste, som nu skal være far til mit kommende barn.«

Da Orlando Bloom og Katy Perry i marts 2017 gik hver til sit, havde de været sammen i et år. Og der skulle da også kun gå et lille år, før de atter fandt hinanden.

Imellemtiden nåede Katy Perry dog at ramme bunden. Men set i bagspejlet var det en god ting, mener hun i dag.

»Det var så vigtigt for mig at gå i stykker, så jeg kunne samle mig selv på en ny måde og leve et liv, der er mere dybt end blot at være en tørstig popstjerne hele tiden,« fortæller Katy Perry og fortsætter:

Katy Perry i musikvideoen, hvor hun afslører, at hun venter sig.
Katy Perry i musikvideoen, hvor hun afslører, at hun venter sig. Foto: You Tube
Vis mere

»Taknemmelighed er sandsynligvis den ting, der reddede mit liv, for hvis jeg ikke havde fundet den, var jeg sikkert sumpet ned i min egen sorg og var formentlig bare hoppet ud.«

I dag har sangerinden fundet ro i, at hun formentlig er sat på Jorden af en årsag. Her er det særligt hendes tro på Gud, der har hjulpet hende.

Og nå ja, så har hun atter fundet kærligheden i Orlando Bloom, som hun - hvis det ikke havde været for corona-krisen - skulle have været gift med dette forår.

Sammen venter de nu en lille. En nyhed, Katy Perry offentliggjorde i musikvideoen til sangen 'Never Worn White'. En sang, der på alle måder må ses som en kærlighedserklæring til Orlando Bloom.