Sangstjernen Katy Perry er blevet den seneste i rækken af verdensstjerner, som bliver ramt af en #Metoo-sag.

Det er den mandlige model og skuespiller Josh Kloss, som spillede sammen med Katy Perry i musikvideoen til hendes hit ’Teenage Dream’ fra 2010, der anklager hende for et overgreb.

Det sker i et opslag på Instagram.

I opslaget beskriver Josh Kloss blandt andet, hvordan han følte sig ydmyget af Katy Perry under optagelserne, fordi hun sagde til andre på settet, at hun fandt det frastødende at kysse med ham i videoen.

Katy Perry bliver beskyldt for dybt grænseoverskridende adfærd.
Katy Perry bliver beskyldt for dybt grænseoverskridende adfærd. Foto: VALERY HACHE
Vis mere

Og så beskriver han en situation til en fest, der udviklede sig til et decideret overgreb.

‘Da jeg så hende, krammede vi, da jeg stadigvæk var lun på hende’ skriver han:

’Men da jeg vendte mig for at introducere min ven, trak hun mine Adidas-bukser så langt ud, som muligt, så et par af hendes venner, og alle omkring os, kunne se min penis’.

Han spørger så:

Josh Kloss beskylder Katy Perry for at have ydmyget ham til en fest.
Josh Kloss beskylder Katy Perry for at have ydmyget ham til en fest. Foto: Neilson Barnard
Vis mere

’Kan I forestille jer, hvor patetisk og ydmyget jeg følte mig?’

Josh Kross skriver, at den ubehagelige episode skal have fundet sted den 14. juli 2012 – og forklarer, at han står frem og fortæller om ydmygelsen, fordi han vil pointere, at det ikke kun er mænd, der er grænseoverskridende – det er også kvinder.

Beskyldningerne udviklede sig hurtigt til en uskøn affære i kommentarfeltet til opslaget, skriver The Sun.

Katy Perry tidligere stylist, Johnny Wujek, er en af dem, der forsvarer Katy Perry. Han skriver blandt andet direkte i tråden.

’Det er bullshit. Katy ville aldrig gøre sådan noget. Vi ved alle, at du har været besat af hende, da den video blev indspillet’.

Andre skriver, at Josh Kloss skal holde op med at lyve. Josh kloss selv holder dog fast i sin version af historien – og mener endda, at Katy Perry ikke vil benægte historien, hvis hun bliver konfronteret med den.

Det er ikke første gang, at Katy Perry er involveret i en sag, hvor sangerinden er blevet beskyldt for at være grænseoverskridende.

Sidste år kyssede hun en deltager til American Idol, hvor hun var dommer – en 19-årig mand, der efterfølgende erkendte, at han fandt kysset grænseoverskridende.