Kulturdebattør og litteraturanmelder Katherine Diez har et problem.

Rettere sagt, så har hun et problem med smålige mænd.

Det fortæller hun i et interview med Euroman, hvor snakken kommer ind på hendes oplevelser med de danske mænd i hendes søgen efter en partner.

Katherine Diez fortæller, at hun personligt foretrækker mænd, der blandt andet er stærke og ambitiøse, men som samtidigt har en ægte, blød og kærlig omsorg.

Hun kommer i interviewet også ind på, at grunden til, at mange par går fra hinanden, kan være, at kvinderne bliver frustrerede over, at manden ikke er 'mand nok'.

Ifølge Katherine Diez skal mænd blive bedre til at forstå, at der ikke er en modsætning mellem at tage vasketøjet derhjemme og på at kunne tage fat i sin kvinde og passe på hende.

Hun fortæller videre, at der ifølge hende skal være en seksuel dynamik, en kønsmæssig dynamik, som dog falder til jorden, hvis hun som kvinde, eksempelvis konstant skal betale regningen på en restaurant.

I den forbindelse deler Katherine Diez en historie fra en date, hun var på, hvor daten betalte regningen og efterfølgende foreslog, at Katherine Diez kunne overføre halvdelen. Noget, som ikke faldt i kulturdebattørens smag.

»Misforstå mig ikke, det skal ikke lyde som en gang sugardating, men jeg kan ikke fordrage smålighed. Hvis man skal udsætte noget på den danske mand, er det nok småligheden,« siger hun og tilføjer efterfølgende:

»Men i min verden er det ligestilling, når manden tager den regning og ikke kunne drømme om at ville dele den,« fortæller Katherine Diez til Euroman.

Kulturdebattøren og litteraturanmelderen har siden 2018 arbejdet på Berlingske. Hun har senest trukket overskrifter, da hun skrev en klumme om, at det var svært at finde en intellektuel kæreste.

30-årige Katherine Diez offentliggjorde i sidste måned på sin Instragram-profil, at hun havde fundet sammen med den 44-årige klima-, energi- og forsyningsminister, Dan Jørgensen.