For knap to år siden forelskede stand up-komikeren Linda P sig i sin medvært i 'Det alt for store Linda P show' på TV 2 Zulu, Anders Grau, men nu har de to brudt med hinanden.

Det fortæller Linda P til ugebladet Tæt På.

»Anders og jeg er gået fra hinanden for 14 dage siden, og det er sket i fredelig enighed. Vi var enige om, at vi var bedre som venner. Jeg kan ikke engang sige, at vi har slået vaser i hovedet på hinanden,« siger hun til bladet.

Det kom ellers som en overraskelse for mange, da Linda P og Anders Grau tilbage i marts 2016 kunne fortælle omverdenen, at de havde fundet sammen. Hidtil havde Linda P nemlig haft adskillige forhold til kvinder - blandt andet Melissa Nicolajsen, som hun blev skilt fra i 2013.

I et interview med BT tilbage i september 2016, fortalte Linda P, hvordan hun i lang tid havde haft på fornemmelsen, at der var en kemi mellem de to, men at det også sagtens kunne være noget, som hun havde opfundet i sit »dumme hoved«.

Derfor lagde hun også kortene på bordet en dag og fortalte ham, at hun var dybt forelsket i ham.

»En dag samlede jeg alt mit mod og sagde 'en af os er nødt til at lægge os fladt ned, for at vi kan få opklaret det her, og nu gør jeg det: 'Jeg er simpelt hen så forelsket i dig',« lød det, inden hun tilføjede, at der nok også var tale om hendes første rigtige forelskelse.

»Her var jeg forelsket af de helt rigtige grunde. Og nu skulle vi kysse.«

I øjeblikket arbejder Linda P på et nyt show. Samtidig arbejder hun på at tabe et par kilo, fortæller hun til Tæt På.

Linda P og Anders Grau har brudt med hinanden
Linda P og Anders Grau har brudt med hinanden Foto: Martin Sylvest
Vis mere