Den amerikanske megastjerne Justin Timberlake gav det danske publikum en stor oplevelse med sine to koncerter i weekenden i Royal Arena, men han har tydeligvis også selv fået en ordentlig en på opleveren efter sit besøg i Danmark.

Det er dog en noget anden kunstnerisk en af slagsen end den musikalske, får man indtrykket af, hvis man har fulgt ham og hans hustru, Jessica Biel, på Instagram de seneste dage.

De to har nemlig været på restaurant Noma, der for ikke så længe siden genåbnede i nye lokaler tæt på Refshaleøen i København. Søndag delte Jessica Biel sin begejstring over måltidet med et billede af sig selv og husbonden - begge med med hovedet begravet i en særlig suppe.

I kommentarsporet får Justin Timberlake understreget sin tilfredshed ved at skrive:

’Den suppe! Hele måltidet! Lad os flytte dertil’.

Mere end 170.000 har synes godt om indslaget, og Justin Timberlake er langtfra den eneste, der har sørget for aktivitet i kommentarsporet. Flere andre – både danske og udenlandske brugere – har kommenteret, og blandt danskerne synes der at være en vis stolthed over, at vi her i landet har en restaurant, der i den grad har fejet benene væk under superstjernen og hans udkårne.

For eksempel skriver brugeren matildesimone:

’Stemmer for, at de flytter til København!’

Samme ønske har luluschurmann:

’Ja, vær sød at flytte til Danmark’.

En anden bruger, nataschahemme, beder ligefrem Justin Timberlake om at gøre alvor af sit ’løfte’, mens cammie_bluesky med en grinende smiley lokker parret med, at vi har et gratis sundhedsvæsen.

Justin Timberlake og hans følge kan i den kommende tid udforske det tyske køkkens kulinariske fortræffeligheder. Onsdag og torsdag har han koncerter i Hamborg, inden han søndag og mandag optræder i Berlin.