Justin Bieber offentliggjorde mandag en aprilsnar på sin Instagram-profil, som fik tusindvis af hans fans op i det røde felt.

Nu undskylder han over for alle, der blev stødt over hans aprilsnar.

'Der vil altid være folk, som bliver stødt. Der er også mennesker, der ikke reagerer godt på jokes. Jeg er en prankster (person, der godt kan lidt at lave sjov, red,), og det var en aprilsnar,' skriver den 25-årige popstjerne på Instagram.

'Men jeg vil undskylde uanset, påtage mig ansvaret og sige undskyld til alle dem, der blev stødt. Det var virkelig ikke min mening at såre nogen med min aprilsnar,' skriver han.

Justin Bieber, som sidste år blev gift med den 22-årige model Hailey Rhode Bieber (tidligere kendt som Hailey Baldwin), lagde mandag et ultralydbillede op på sin Instagram, som indikerede, at hans kone ventede parrets første barn.

Derefter fulgte en række billeder af Hailey Rhode Bieber, som sidder i en seng med hænderne på maven og to læger omkring sig for at understrege, at der ikke var tale om en aprilsnar.

Opslagene udløste i første omgang en masse lykønskninger og hjerte-emojis, men da Justin Bieber efter godt en time afslørede, at der rent faktisk var tale om en aprilsnar, var kommentarfeltet rødglødende.

'Graviditet er jo ikke en joke. Der er mange kvinder, som har mistet et barn eller slet ikke kan få dem. Og det synes du er en joke,' skrev en fan.

En anden skrev: 'Du er et forfærdeligt spild af menneske. Jeg håber, du aldrig kommer til at opleve den smerte, der kommer af at sidde på et badeværelsesgulv og stirre på en negativ graviditetstest igen og igen. Tænk dig om, før du uploader, dit rige svin.'

Den 25-årige popstjerne oplyser i sit seneste Instagram-opslag, at han ikke havde skænket det en tanke, at folk kunne blive stødt over hans aprilsnar.

'Det var på ingen måde min mening at være ufølsom over for nogen, som ikke kan få børn. Jeg kender bare mange, hvis aprilsnar altid er at fortælle deres forældre, at de er gravide - bare for at få en reaktion.'

'Nogle har måske grinet, mens andre blev stødt. Når det kommer til aprilsnar, er det en chance, man må tage,' slutter han sit 'undskyldnings'-opslag.