Julie Zangenberg og kæresten Andreas Bagh blev for nylig forældre til en lille søn.

Fødslen var dog ikke helt, som de fleste fødsler er. Det fortæller hun om i en såkaldt spørgerunde på sin Instagram-profil.

»Han lå på en bestemt måde, så jeg blev nødt til at føde ved planlagt kejsersnit. Derfor var det lidt mere kontrolleret end en normal fødsel, men det gik godt,« fortæller hun i videoen og fortsætter.

»Jeg var meget nervøs inden kejsersnittet. I dagen op til var jeg rolig nok, men på selve dagen, hvor han skulle ud, gik det op for mig, at der kom et lille menneske, vi havde ansvaret for, og det fik jeg nærmest angst over.«

Cirka en femtedel af danske kvinder føder ved kejsersnit, og 32-årige Julie Zangenberg er ikke den eneste kendiskvinde, der for nylig har været gennem indgrebet.

Således kom Medinas første barn i februar også til verden via kejsersnit.

Halvdelen af alle kejsersnit er planlagte, mens den anden halvdel er akutte. Og selvom der her var tale om et planlagt, er det noget, der har gjort indtryk på Julie Zangenberg.

»En vild oplevelse og crazy at være vågen, mens der bliver skåret op ind til din mave, og selve forløbet efter er også rimelig smertefuldt, men det gik godt,« understreger hun.

På sin Instagram har skuespilleren også delt flere lykkelige babybilleder, men de første dage, efter familien var kommet hjem fra hospitalet, var præget af hormoner.

»I dagene efter fødslen blev jeg rigtig påvirket af hormoner, jeg var vildt lykkelig, vildt rundt på gulvet og kunne pludselig ud af det blå blive sindssygt ked af det og hyle.«

Sønnen er Julie Zangenberg og Andreas Baghs første barn.