»Det er med stor beklagelse, at vi må fortælle jer, at Johnny Madsen & Co. holder pause her i 2022.«

Således indledes et opslag på Johnny Madsens Facebook-side, hvor det oplyses, at alle sommerens koncerter med den folkekære sanger og hans guitarist bliver aflyst.

»Johnny og Knud Møller har faktisk sammen spillet 35 somre, uden pause. Dette kombineret med, at tingene er, som de er for tiden, gør at vi springer over 2022 – og håber at vende stærkt tilbage til en forhåbentlig coronafri sommer i 2023,« forklares det.

Opslaget slutter med en forhåbning om forståelse og gensyn og er underskrevet bandets manager Bo Andersen fra Skandinavian.

Johnny Madsen og band på Skanderborg Festival i 2014.
Johnny Madsen og band på Skanderborg Festival i 2014. Foto: Axel Schütt
Vis mere

Johnny Madsen er endnu ikke vendt tilbage på B.T.s henvendelser.

Men overfor Ekstra Bladets Thomas Treo modsiger han managerens besked på Facebook.

Johnny Madsen siger nemlig tværtimod, at han kommer til at savne at spille med sin guitarist Knud Møller, som han har spillet med hver sommer i 35 år.

Derimod er det særligt de muligt kommende coronarestriktioner, som gør, at den 70-årige musiker takker nej til endnu en sæson med uvished og sikkerhedskrav til fordel for fokusset på hans sideløbende gerning som malerikunstner.

»Rockmusik er en energi mellem publikum og os på scenen, og det nytter ikke noget, at der er hundrede meter mellem folk, og de har mundbind på. Det er hverken godt for os eller publikum,« forklarer Johnny Madsen til Ekstra Bladet.

Sidste år aflyste Johnny Madsen ligeledes en lang række koncerter i efteråret. Dengang var det på grund af en diskusprolaps i ryggen.

Men denne gang skyldes turnéaflysningen altså coronatræthed.

Andre læser også