Gennem seks år har den 59-årige millionær Janni Spies dannet par med den knap 20 år yngre brasilianer Roberto.

Fra starten af forholdet har det dog været svært for parret at ses, da Roberto som brasiliansk statsborger kun må opholde sig inden for Europas grænser i en begrænset periode hvert år.

Derudover har coronakrisens lukkede grænser heller ikke gjort det fysiske samvær nemmere, så nu har Janni Spies måttet undvære kæresten siden marts 2020, fortæller hun til Her og Nu.

»Der er nogle regler, der gør det svært at ses. Men det er et vilkår, jeg må acceptere. Man kan vælge at bruge sin energi og kræfter på at bekæmpe noget, der ikke kan bekæmpes, eller man kan acceptere det som vilkårene,« siger Janni Spies til ugebladet.

Derfor har hun og Roberto gennem halvandet år måttet nøjes med at have kontakt elektronisk, hvilket de til gengæld har haft en masse af.

Janni Spies og kæresten Roberto har dannet par i seks år. Her er de sammen til en udstilling om Simon Spies i Helsingør Bymuseum tilbage i 2017.
Janni Spies og kæresten Roberto har dannet par i seks år. Her er de sammen til en udstilling om Simon Spies i Helsingør Bymuseum tilbage i 2017.
Vis mere

Parret fandt sammen tilbage i 2016, efter at de havde mødt hinanden i Milano, hvor Janni Spies har en lejlighed.

Roberto kommer fra den brasilianske storby Rio de Janeiro og er 40 år.

Janni Spies har dog tidligere fortalt, at hun ikke kunne se sig selv flytte ned til sin udkårne, selvom distancen kan være udfordrende.

»Vi holder forholdet varmt blandt andet ved at skype. Måske er det sundt, at der en gang imellem er noget, man ikke har styr på. Men det er en udfordring,« lød det fra erhvervskvinden i Se og Hør for to år siden.

Roberto er hendes første officielle kæreste, siden hun blev skilt fra rigmanden Christian Kjær tilbage i 2008.

De har sammen de voksne børn Christopher Kjær og Michala Kjær.

Forinden ægteskabet til Christian Kjær var Janni Spies gift med rejseselskabsmillionæren Simon Spies, som hun arvede milliardkoncernen Spies Rejser fra.