Den notorisk nærige Karsten Ree har haft den helt store pengepung fremme.

Det fortæller en yderst glad og spændt Janni Ree, da B.T. fanger hende over telefonen for at høre ind til Ree-parrets juleplaner.

»Vi skal fejre jul hos Karstens ældste søn, og så rejser vi den 28. december til Peru i 12 dage for at se Inkariget. Det har været en drøm for os begge, så det bliver en kæmpe oplevelse,« siger den 49-årige realitystjerne.

Karsten er jo kendt for at være lidt nærig, så hvordan har du fået den tur igennem?

Janni Ree med sin mand, Karsten Ree.
Janni Ree med sin mand, Karsten Ree. Foto: Simon Læssøe
Vis mere

»Han skulle også lige synke den og filosofere over det et par dage, men nu glæder han sig, og der bliver ikke sparet på noget for en gangs skyld,« griner Janni Ree.

Hun fortæller endvidere, at det blot er hende og Karsten Ree, der skal af sted.

»Det bliver rart, at vi får noget tid sammen, for det er sjældent, vi rejser alene,« siger hun og påpeger, at det forhåbentlig vil medføre lidt romantik mellem de to.

Janni Ree har trukket en del overskrifter på det seneste.

Først fordi hun på Instagram rasede over TV3, fordi hun mente, at tv-stationen havde skamklippet optagelserne til 'Forsidefruer' således, at Janni Ree blev fremstillet som en mobber i dramaet mellem hende og kollegaen Amalie Szigethy.

'Vi vil ikke længere deltage i sådan et program, som Karsten (Ree, red.) udtrykker det. Det er simpelthen for tarveligt,' skrev hun på Instagram.

Pludselig fik piben dog en anden lyd, og opslaget, hvor hun sagde farvel og tak til TV3, blev slettet. Til Realityportalen forklarede Janni Ree, at der nu 'var faldet ro på', og at hun derfor havde skiftet mening.

Til B.T. uddyber hun:

»Jeg var frustreret over nogle ting og reagerede ud fra det. Alle bliver frustreret en gang imellem,« siger hun og fortsætter:

»Men nu er der altså faldet lidt mere ro på tingene, og som i det virkelige liv har vi (Janni, TV3 og produktionsselskabet, red.) fået talt det igennem.«

Hvad så næste gang, du føler, programmet er blevet klippet forkert?

»Det er jeg selvfølgelig nervøs for. Det er man altid. Men det må jeg tage til den tid. Jeg er glad for at arbejde på TV3.«

Til spørgsmålet om, hvorvidt Karsten Ree er lige så begejstret for, at Janni Ree fortsætter i 'Forsidefruer', er svaret ikke overbevisende:

»Det tror jeg ikke, vi skal tale om,« griner hun og fortsætter:

»Men nej nej, det er fint nok. Han er glad, hvis jeg er glad, og han støtter mig.«

Janni Ree har ingen kommentarer til, hvorvidt hun har intentioner om at redde det venskab, hun engang havde med Amalie.