Janni Ree er dybt utilfreds og frustreret over måden, som denne sæson af 'Forsidefruer' er klippet på.

I aftenens program af ‘Forsidefruer’ ender en tilspidset konflikt med, at Amalie ikke er velkommen til cocktails og havefest hos Janni.

Det skete tilbage i juni måned, hvor optagelserne fandt sted, og ifølge Janni er der vigtige detaljer i konflikten og forud for konflikten, som burde være blevet vist på tv.

»De klipper programmet sammen på en måde, som viser, at jeg har et problem med Amalie, udelukkende fordi hun ikke havde empati, da jeg mistede min hund. Men det er slet ikke den hund, det handler om. Der sker så mange andre ting, og iøvrigt siger de andre piger også nogle ting om Amalie, som ikke er med i programmerne. Det, hun i virkeligheden har trådt mig over tæerne med, er klippet ud. Programmet er misvisende,« siger en frustreret Janni til Realityportalen og fortsætter:

»Desuden kommer Amalie til at fremstå som et mobbeoffer, og der bliver vist scener, som får seerne til at synes, at det er synd for hende. Jeg holdt faktisk længe hånden over hende, men til sidst kunne jeg se, at hun ligger, som hun har redt.«

Klager over klipningen

‘Forsidefruer’ er produceret og klippet af Blu, som Janni igår valgte at kontakte for at klage over klipningen.

I sidste ende er det dog mediefirmaet Nordic Entertainment Group, der godkender ‘Forsidefruer’-programmerne.

Her har Realityportalen spurgt, om der er vigtige scener, som ikke er blevet vist, og hvorfor disse scener er fravalgt.

»I ‘Forsidefruer’ er vi meget tæt på vores medvirkende. Vi følger deres liv på godt ondt, og deres indbyrdes relationer er en vigtig del af serien – også når der er konflikter. Vi gør os altid umage for ikke at favorisere nogen og lader alle parter komme til orde, men konflikter har som ofte mange nuancer og facetter og lever videre efter kameraet er slukket,« siger Kenneth Kristensen VP Content hos Nordic Entertainment Group.

»Det vi skildrer er et øjebliksbillede med respekt for alle vores medvirkende,« tilføjer han.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk