I oktober 2019 valgte Isabel Christensen at sælge sin skønhedssalon BLOW i København efter seks år som indehaver.

Dengang oplyste den nu 34-årige iværksætter, at de to medarbejdere Donya og Gitte skulle overtage salonen.

'Det har været en fantastisk tid, som jeg ikke ville være foruden. Tak til jer allesammen, som har været med til at skabe succesen: både kunder, leverandører og venner af huset.'

'Jeg stopper, fordi jeg har valgt at bruge min tid på mine drenge og nye spændende projekter. Kys og fortsat god fornøjelse i BLOW,' lød ordene dengang fra Isabel Christensen.

Det blev dog aldrig til de helt store projekter. I stedet blev Isabel Christensen nemlig hjemmegående husmor. Det fortæller hun om i et interview med ugebladet Alt for damerne.

Her fortæller hun, at imens Casper Christensen tjener pengene, så går hun derhjemme og passer deres to fælles sønner. Cooper på tre år og Jagger på knap et år.

»Casper og jeg har en gammeldags struktur, hvor han går på arbejde og tjener penge, og jeg går hjemme med børnene. Vi har den fordeling for at få det hele til at køre. Casper tjener penge til, at vi andre kan hygge os,« siger Isabel Christensen til Alt for damerne.

Hun fortæller også, at det var en fælles beslutning, og at det er en beslutning, de begge er glade for. Isabel Christensen fortæller nemlig selv, at det sparer parret for en del konflikter.

Der er nemlig aldrig diskussion om, hvem der skal lave mad, hente børnene eller ordne det huslige.

Hvad fremtiden byder på, og om Isabel Christensen skal blive ved med at være hjemmegående husmor, er dog uvist. Hun er dog glad for, at hun kan tænke over tingene, uden at hun er tvunget til at skulle have et job.