Det kan være en potentielt gunstig affære at kaste sig ud i influencer-livet. I hvert fald hvis man formår at få folk til at følge en.

Og det må man i den grad sige, at realitystjernen Irina 'The Diva' Olsen har formået.

Hun er nemlig blevet så populær, at virksomheder vil betale dyre domme for at blive associeret med hende.

»Jeg får jo ikke udbetalt min løn en gang om måneden, så det kommer løbende. Men hvis man regner det sammen, så kan jeg have mellem 100.000 og 500.000 om måneden,« siger hun i klippet fra realityserien 'The Olsens', som du kan se over artiklen.

»Men hvis jeg bare ligger ned en hel måned og ser serier eller går til events og sipper champagne og ikke laver andet end det, så er der selvfølgelig nul kroner i det. Så for at tjene penge, så skal jeg arbejde hver dag fra morgen til aften.«

Pengene fra influencer-tjansen er ikke den eneste indtjening, som Irina Olsen kan se frem til hver eneste måned.

Hun er nemlig også foredragsholder, og derudover har hun sit eget makeupmærke, mens hun også er hovedpersonen i sit eget tv-program 'The Olsens', som handler om hende og hendes familie.

Irina Olsen har mere end 200.000 følgere på Instagram og 44.000 abonnenter på YouTube.

Hun blev kendt i offentligheden, da hun deltog i realityprogrammet 'Fristet' på TV 3. Efterfølgende deltog hun også i 'Divaer i junglen' og 'Beauty Bosserne'.

Hun har tidligere fortalt til B.T., at hun fortryder, hvordan hun startede sin karriere.

»Altså starten på min karriere, hvor jeg var med i de mere festprægede reality-programmer, der har jeg helt sikkert begået fejl,« sagde hun og understregede de konsekvenser, det har haft for hende.

»Det er da klart, at der er nogle døre, som altid vil være lukkede for mig nu, men det betyder jo ikke, at man ikke kan blive ved med at banke på.«