'Gummistøvledronningen' Ilse Jacobsen har været gennem en hård tid, efter hun sidste år blev udsat for det, hun kalder karaktermord, fra tidligere medarbejdere i hendes virksomhed.

Hun blev beskyldt for at være en dårlig leder, men mener selv, at hun er ramt af Janteloven fra nogle få personer, der vil hende det ondt.

Balladen har blandt andet medvirket til, at hun ikke længere er i panelet i 'Løvens Hule', hvor kendte forretningsmænd og iværksættere møder håbefulde deltagere, der ønsker investorer til deres forretninger.

Hun nåede at være med fra starten i tre år fra 2015 til 2018, og nu afslører hun, at deltagelsen indledningsvist var ekstremt hård for hende, fordi hun lider af leddegigt, og på daværende tidspunkt var i kemoterapi.

»Da vi lavede første afsnit af 'Løvens Hule', var jeg ude at kaste op hvert femte minut. Jeg var så dårlig, men de kunne jo ikke bruge en 'stand-in' for mig. I dag får jeg biomedicin, som jeg skyder mig selv med en gang om ugen, og det skal jeg gøre resten af livet. Men det er biomedicinen, der holder mig fra rullestolen,« siger hun til ALT for damerne.

Ilse Jacobsen gik rent faktisk med sygdommen i 10-12 år, inden lægerne fandt ud af, hvad der var galt. Hun havde i årevis smerter forskellige steder i kroppen, lige fra kæberne til benene, og beskriver tiden som 'nogle lorteår'.

Ilse Jacobsen lancerede sine berømte gummistøvler i 2000, og har siden tjent millioner på dem og andre forretningseventyr med sit firma Ilse Jacobsen Hornbæk.

Som følge af den negative opmærksomhed på Ilse Jacobsens person havde hun røde tal på bundlinien i 2018 - selskabet tabte hele 8,3 millioner kroner mod et overskud på over en halv million året før.