Hollywood-stjernen Jonah Hill er svær at genkende i et nyt opslag, han har delt på sin Instagram-profil.

Faktisk ser han så anderledes ud, at flere siger, de troede, den 36-årige 'The Wolf of Wall Street'-kendis var en anden stor stjerne.

Flere skriver, at Jonah Hill på sit nye billede, hvor han ser ud til at veje mindre end tidligere og derudover har tillagt sig et meget fyldigt skæg, ligner hovedpersonen fra filmklassikeren 'Jaws'.

'Helt ærligt, du minder mig om Richard Dreyfuss på det her billede,' skriver en bruger, som bakkes op af andre.

'Jeg vil gøre alt, hvad Richard Dreyfuss beder mig om,' lyder det fra en anden følger.

I sit opslag beder Hill sine følgere afgive deres stemme om, hvorvidt han skal barbere sit skæg af.

Og mens folk er flittige til at komme med deres meninger for og imod skægget, er der også flere, der ser det som et skjult oplæg til, at man skal stemme ved det kommende præsidentvalg i USA.

Folk mener, at Jonah Hill ligner Richard Dreyfuss på sit nye bilede. Her ses Dreyfuss (siddende, red.)  i filmen 'Den gamle mand der læste kærlighedsromaner'.
Folk mener, at Jonah Hill ligner Richard Dreyfuss på sit nye bilede. Her ses Dreyfuss (siddende, red.)  i filmen 'Den gamle mand der læste kærlighedsromaner'. Foto: NF
Vis mere

Der er også noget, der kunne tyde på, at det er Jonah Hills egentlige dagsorden.

I hvert fald opfordrer han også folk til at stemme i opslaget lige inden, hvor han har fået sin mor til at påpege, at man skal stemme ved præsidentvalget.