»Ingen spørgsmål om mit privatliv, så det må I acceptere,« siger Ibi Makienok, vender sig rundt og kommer smilende tilbage.

Ibi Makienok er mødt op i bagende solskin til designer Søren Le Schmidts modeshow i Nordhavn under Copenhagen Fashion Week.

Til gengæld spørger pressen ind til hendes professionelle liv og den kommende krimi.

»Min bog ligger lige et øjeblik, for en enlig mor og sommerferie og sådan noget,« griner hun om bogen, der venter på at blive redigeret.

B.T. ville gerne have spurgt ind til, om det, at hun er enlig mor, betyder, at hun er blevet skilt fra Simon Makienok.

Det sker efter, at de er stoppet med at følge hinanden på Instagram, og at de har fjernet fælles fotos fra de sociale medier.

Det kan vi ikke få bekræftet, fordi hun ikke ønsker at svare på private spørgsmål af den karakter. Til gengæld taler hun gerne om livet som sådan.

Ibi Makienok lagde søndag et billede op på Instagram, hvor hun står fit og nøgen på et badeværelse. I 2014 blev Ibi Makienok ramt af dobbeltsidet nyresvigt, men nu kan hun endelig mærke bedring, siger hun til B.T. om det foto.

»Jeg er kommer dertil, hvor jeg siger: 'Nu går det i det mindste lidt fremad',« siger hun.

Ibi Makienok har fået træning af Stephanie Agger i nu 1,5 år, og selvom hun på grund af dårlige nyrer ikke må tage protein og skal dosere sin træning, mærker hun endelig fremgang.

»Jeg træner, og det er dejligt, at jeg kan det, uden at der er piller og alt sådan noget stads,« siger Ibi Makienok.

Ibi Makienok skal snart medvirke i en film og har også en krimiroman på vej
Ibi Makienok skal snart medvirke i en film og har også en krimiroman på vej Foto: Claus Bech
Vis mere

»Jeg har altid været et aktivt menneske, danset ballet, løbet halv- og helmaraton og er uddannet fodboldtræner.«

»Når man så får et dyk og skal tage en masse piller, og det er jeg absolut ikke vant til, så er det fedt, at jeg er fri for det.«

Det har givet mere overskud. For første gang i 20 år skal hun medvirke i en dansk film, men hun kan ikke afsløre mere lige nu.

»Nu venter jeg på noget spændende skuespil. Det er en film, men jeg må ikke sige noget endnu,« siger tv-værten fra 'Date mig nøgen', som altså får det bedre og bedre.

I 2017 blev Ibi Makienok ambassadør for Organdonation – ja tak!

Hvert år får mellem 1.500 og 2.000 danskere konstateret dobbeltsidet nyresvigt. Ibi Makienok har ikke selv fået organdonation.

Andre læser også