Hollywood-stjernen Miles Teller er i øjeblikket på ferie på den eksotiske ferieø Maui, men hvis den 34-årige skuespiller troede, at han blot kunne smide benene op og nyde solen og de hvidsandstrande, så kan han godt tro om igen.

Forleden blev han nemlig overfaldet, da han var ude at spise med sin hustru, Keleigh Sperry, på restauranten Monkeypod Kitchen.

Det skriver adskillige amerikanske medier – heriblandt People og TMZ.

Sidstnævnte medie var de første til at rapportere episoden, som skal have fundet sted onsdag på restaurantens toilet.

Her var Miles Teller ude for at forrette sin nødtørft, da han efter sigende blev konfronteret af to mænd, hvoraf den ene slog ham i ansigtet.

Dette bekræfter 'Whiplash'-skuespilleren også selv på Twitter, hvor han samtidig raser over, at flere gør grin med overfaldet:

TMZ berettede efter episoden, at overfaldsmanden er bryllupsplanlægger, og at han angiveligt hjalp til med Miles Tellers og Keleigh Sperrys bryllup, da de i 2019 blev gift på ferieøen.

Ifølge det amerikanske medie mener bryllupsplanlæggeren, at Miles Teller mangler at betale ham op mod 60.000 dollar (365.000 kroner) for hans arbejde dengang.

Miles Teller og hans hustru, Keleigh Sperry, har dog afvist, at dette er tilfældet.

De påstår på sociale medier, at de aldrig nogensinde har mødt de to mænd, der overfaldt skuespilleren på toilettet, og skriver samtidig, at de har meldt episoden til politiet:

Keleigh Sperry Teller på Instagram.
Keleigh Sperry Teller på Instagram.
Vis mere

På trods af at Miles Teller og hans hrustu altså afviser ethvert kendskab til de to mænd, så tyder det på, at overfaldsmanden er af en anden opfattelse.

I hvert fald siger hans advokat følgende til TMZ:

»Det er min forståelse, at sammenstødet skyldes en uenighed om penge vedrørende brylluppet. Vi overvejer i øjeblikket min klients krav, der kan have været medvirkende til episoden, og vi undersøger samtidig alle udtalelser omhandlende episoden samt parternes tidligere forretningssamarbejde.«

TMZ er i besiddelse af en video, som skal være filmet umiddelbart efter sammenstødet på toilettet.

Den kan ses herunder: