Nu er der vist ikke længere nogen tvivl.

Skuespilleren Ben Affleck og sangerinden Jennifer Lopez har genfundet hinanden – 17 år efter de valgte at aflyse deres stort anlagte bryllup og gå hver til sit.

Det satte Ben Affleck en stor fed streg under, da han onsdag morgen blev taget i at forlade Jennifer Lopez' palæ, hvor han efter alt at dømme havde overnattet.

Foran huset i Los Angeles stod paparazzofotograferne klar og fik dermed et billede af den 48-årige skuespiller, hvis rynkede pande og akavede smil afslører, at han er pinligt bevidst om deres tilstedeværelse.

Det er til gengæld mindre tydeligt, hvordan han tog den overvældende modtagelse.

Enten er han virkelig træt af at være blevet taget i akten.

Eller også er han omvendt tilfreds med, at han nu igen har givet medierne noget at skrive om. Vurdér selv.

Selvom Ben Affleck og den tre år ældre Jennifer Lopez ikke selv har kommenteret rygterne, så har de lystigt svirret, siden parret i maj blev fotograferet sammen i et sommerhus i Miami, hvor de nød udsigten, hinanden og en lille 'selfie-session' på altanen. Og igen på det luksuriøse skisportssted Yellowstone Club i Montana.

Siden er Ben Affleck flere gange blevet samlet op af en chauffør og kørt til Jennifer Lopez' palæ i hendes hvide Escalade SUV.

Mandag blev det dog mere håndgribeligt, bogstaveligt talt, da de blev set holde om hinanden og derefter holde i hånd på vej ind til en restaurant i West Hollywood. Her havde Ben Affleck hånden om Jennifer Lopez skulder, mens hun selv holdt om hans talje med hovedet mod hans bryst.

Ben Affleck og Jennifer Lopez var tidens hotteste par, da de blev forlovet i 2002, og sangerinden glædestrålende kunne fremvise en forlovelsesring til over 15 millioner kroner.

Ben Affleck havde få år forinden vundet to Oscars for sin film 'Good Will Hunting', og 'Jenny from the Block'-sangerinden 'J. Lo' lavede stribevis af hits og var desuden slået igennem som skuespiller, da de mødte hinanden under indspilningen af filmen 'Gigi' i 2001.

Jennifer Aniton og Ben Affleck i 2003 - året, hvor de gik fra hinanden.
Jennifer Aniton og Ben Affleck i 2003 - året, hvor de gik fra hinanden. Foto: JOHN G. MABANGLO
Vis mere

Derfor var der også stor opmærksomhed på 'Bennifer's bryllup, som skulle have fundet sted i 2003.

Men pludselig – med kun fire dages varsel – udskød de brylluppet. Den store fokus fra medierne var årsagen, lød det i en pressemeddelelse fra parret:

»Da vi fandt os selv i gang med seriøse overvejelser om at hyre tre forskellige brude til at være på tre forskellige steder (for at vildlede medierne, red.), fandt vi ud af, at noget var forkert,« forklarede de.

Siden blev det helt aflyst. Men ikke med Jennifer Lopez' egen gode vilje.

»Ben og jeg slog op i det øjeblik, hvor jeg troede, at vi skulle være sammen for evigt. Det var min første store hjertesorg. Det føltes, som om mit hjerte blev revet ud af min brystkasse,« fortalte hun i 2014 i bogen 'True Love' ifølge Page Six.

Siden blev Jennifer Lopez gift med sin gode ven Marc Anthony, som hun fik tvillingerne Emme og Max med, mens Ben Affleck fandt sammen med Jennifer Garner og blev far til Violet, Seraphina og Samuel.

I øjeblikket er både Jennifer Lopez og Ben Affleck dog singler.

Det er nemlig ikke mange måneder siden, at sangerinden gjorde det forbi med sin seneste kæreste, den tidligere baseballspiller Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez og den tidligere baseballspiller Alex Rodriguez gik fra hinanden få måneder før, at rygterne om 'JLo' og Ben Affleck begyndte at svirre.
Jennifer Lopez og den tidligere baseballspiller Alex Rodriguez gik fra hinanden få måneder før, at rygterne om 'JLo' og Ben Affleck begyndte at svirre. Foto: Mario Anzuoni
Vis mere

Parret skulle have været gift i 2020, men coronapandemien fik sat en stopper for det. I marts i år var det slut imellem det.

Og han var fåmælt, da han forleden blev spurgt til ekskærestens angivelige nye affære.

»Go Yankees,« svarede han – formentlig med henvisning til, at det er almindeligt kendt, at Ben Affleck er stor fan af Yankees' rivaler Boston Red Sox.

Hvordan de to ekskærester, Ben Affleck og Jennifer Lopez, er stødt på hinanden igen, melder historien desværre intet om på nuværende tidspunkt.