Nyhedsvært på TV Avisen Tine Gøtzsche fortæller i et interview med ugebladet Søndag, at hun har fået en kæreste.

Hun ønsker dog ikke at gå i detaljer omkring forholdet og den foreløbigt anonyme kæreste. Den garvede vært konstaterer bare, at hun har en kæreste.

»Jeg besluttede for længe siden, at det med kærester er privat. Er jeg i et forhold, så er det mit eget og ikke noget, der for eksempel hører til i den kulørte presse. Alligevel ender overskriften i et interview, hvor vi har talt om alt muligt andet, tit med at handle om netop det,« sagde hun til ugebladet i december - i øvrigt i et interview, der blandt andet handlede om, hvorfor hun gør sig umage med at være en fordomsfri ven, og hvorfor hun ikke er så bange for at begå fejl.

Tine Gøtzsche fortæller derfor heller ikke, hvordan og hvorledes hun mødte sin kæreste.

Den 50-årige nyhedsvært fortæller, at hun har haft rigeligt travlt med at få livet som alenemor til at fungere med et travlt arbejde som journalist.

Men hun har tidligere udtalt til Alt for damerne, at hun netop har savnet en at dele livet med. Især når det kommer til at opleve den 14-årige søn Jakob, som hun har adopteret fra Etiopien.

»For mig er han universets centrum, og faktisk er det sværeste ved at være alenemor, at der ikke er nogen, der har det på samme måde. Det er kommet bag på mig. Jeg havde nok troet, at jeg ville savne en far til Jakob mest i de svære situationer, men det er lige omvendt. Det, der er sværest, er ikke at have en at dele kærligheden og de store oplevelser med. Da han lærte at gå, da han tabte en tand. Der vil aldrig være nogen, der er fuldstændig ligeså forelsket i Jakob, som jeg er,« sagde hun til ugebladet i februar sidste år.