I sidste uge kollapsede 'Harry Potter'-skuespilleren Tom Felton under årets kendisturnering forud for weekendens Ryder Cup.

Det er endnu uklart, hvorfor den 34-årige britiske skuespiller kollapsede til golfturneringen, men nu sætter han selv nogle ord på det, han kalder »en skræmmende oplevelse«.

»Det var lidt af en skræmmende oplevelse for at være ærlig. Men folk har taget sig virkelig godt af mig,« fortæller han i en video på Instagram.

Efter sit kollaps torsdag kom Tom Felton til sig selv igen og blev bragt til behandling på et lokalt hospital.

Skuespiller Tom Felton bliver hjulpet på benene efter at være kollapset på 18. hul af golfturnering. Ashley Landis/Ritzau Scanpix
Skuespiller Tom Felton bliver hjulpet på benene efter at være kollapset på 18. hul af golfturnering. Ashley Landis/Ritzau Scanpix
Vis mere

I videoen takker han for hospitalspersonalets hjælp, ligesom han også understreger sin taknemmelighed overfor de mange fans, der har skrevet til ham og ønsket ham god bedring.

For han er stadig ikke helt tilbage på toppen, fortæller han, men:

»Jeg er officielt i bedring,« lyder det, før han finder guitaren frem og på sang understreger, at han har det godt efter omstændighederne og ikke kommer til at få nogle mén af den skræmmende oplevelse:

»Hvis I skulle have været bekymrede: 'Vær ikke bekymrede, for Tom har det helt fint. Så bekymrer dig ikke, Tom får det fint igen',« synger Tom Felton.

Han sætter ikke ord på, hvad der udløste hans kollaps på golfbanen.