'På lørdag flytter Jobbe og jeg ind i vores eget hus på en færøsk fjeldside.'

Sådan skrev den 58-årige tv-vært Hans Pilgaard på sin Instagram i onsdags, og hans ægtemand gennem fem år, den 32-årige fotograf Jobbe Pilgaard, delte ligeledes lørdag de glædelige nyheder:

'Den store dag. Vi flytter ind i vores hus. Føler mig så velsignet,' skrev Jobbe Pilgaard i en Instagram-story.

Men da B.T. får fat på Hans Pilgaard, der »har været ret optaget af det lille færøske projekt og derfor offline en del«, fortæller han dog, at han stadig bliver boende i Danmark.

»Vi er ikke flyttet herop permanent. Vi bliver i København, og jeg forbliver på tv,« forsikrer Hans Pilgaard med et grin over for B.T.

»Det er 'bare' et fritidshus til længere afbræk, ferier og forlængede weekender,« uddyber tv-værten.

Disse dage har han og ægtemanden derfor været travlt optagede af at »indrette og indtage« det nye hus i den færøske hovedstad, Tórshavn.

Tv-vært Hans Pilgaard foran sit og ægtemandens nye fritidshus i Torshavn på Færøerne.
Tv-vært Hans Pilgaard foran sit og ægtemandens nye fritidshus i Torshavn på Færøerne. Foto: Privat/@hanspilgaard
Vis mere

Ikke mindst har de haft travlt med at nyde udsigten fra det lille fritidshus, der ligger på en skrå fjeldside, der dermed giver et direkte udsyn over havet og bjergene.

En kvalitet ved det nye hus, som Hans Pilgaard og ægtemanden længe har sukket efter.

»Det er så fantastisk og en drøm, der er gået i opfyldelse, fordi vi er forelskede i naturen, roen, udsigten og folket. Jeg er fyldt af taknemmelighed og glæde over, at lige præcis denne drøm om udsigt til fjeld og hav kunne lykkes heroppe med min mand,« lovpriser tv-værten.