Øvelse gør mester. Sådan har skuespillerinde Halle Berry måske tænkt, da hun valgte at øve tungekys med sin bedste veninde.

I sit Instagram-liveshow 'Bad & Booshy' fortæller hun om sit første kys.

Skuespillerinden havde scoret en kæreste ved navn LaShawn Boyd, og hun ville sikre sig, at hun kunne finde ud af kysse ordentligt, hvis hun var så heldig, det nåede dertil med ham.

»Mit første kys var med en pige, fordi jeg havde den her kæreste, der hed LaShawn Boyd, og jeg ville gerne tungekysse med ham,« siger hun til sin medvært Lindsay Flores og uddyber:

Halle Berry fik sit første kys fra sin veninde, fortæller stjernen nu.
Halle Berry fik sit første kys fra sin veninde, fortæller stjernen nu. Foto: Robyn Beck
Vis mere

»Men jeg vidste ikke, hvordan man tungekyssede, så jeg fik fat i min bedste veninde, som jeg havde på det tidspunkt, så hun kunne vise mig, hvordan man tungekysser.«

Hun fortæller, at der skulle en del øvelse til, før den sad lige i skabet. De to veninder endte derfor med at kysse i 30 minutter, før Halle Berry følte sig sikker nok til at kaste sig over sin kæreste.

I dag falder den 54-åriges kys dog til anden side. For forholdet med Boyd holdt som bekendt ikke, og i dag danner skuespillerinden par med guitaristen Van Hunt.

Det kan følgere på Instagram bevidne, for stjernen deler gladeligt billeder af sin hjertenskær.

Blandt andet en lille video for nylig, hvor Halle Berry står og vrikker med bagdelen, mens hun kærligt holder om sin kæreste.

Stjernen, som er kendt for sine roller i film som 'Monster's Ball' og 'Catwoman' har ikke altid været lige heldig med kærligheden.

Hun er blevet skilt tre gange og har tidligere åbnet op om, hvordan det er svært at acceptere, de følelser bruddene bragte med sig.

»Vi kvinder går ind i et ægteskab med drømmen om eventyret med prinsen på den hvide hest, og når det så mislykkes, føles det som en kæmpe fejl og en kæmpe skuffelse,« har stjernen tidligere udtalt til Entertainment Tonight, hvor hun uddybede:

»Jeg har ofte følt mig skyldig. Jeg har følt meget smerte og angst.«

Halle Berry har to børn fra sine tidligere forhold, og i forbindelse med sit interview med Entertainment Tonight fortalte hun, at hun brugte tid på at fokusere på dem i stedet for mænd.