Kronprinsesse Mette-Marit var enlig mor, havde angiveligt røget hash og havde ekskærester, som offentligheden ikke brød sig om.

Alle sammen ting, der gjorde, at den norske kronprinsesse fik en hård medfart, da hun først begyndte at danne par med kronprins Haakon i 1999.

Faktisk var det så udfordrende en omgang, at den royale kvinde i dag fortæller, at hun stadig har svært ved at tænke på den tid. Det skriver norske Dagbladet.

»Der er nogen perioder i mit liv – måske især den første fase med Haakon og jeg – som jeg endnu ikke kan tænke på uden at kaste op,« lyder det fra kronprinsesse Mette-Marit i podcasten 'The Kåss Furuseths' ifølge avisen.

Og det er ikke kun i tankerne, at hun har svært ved at tage tilbage. Også tv-klip fra den tid, hvor man kan se hende og kronprins Haakon, har hun svært ved at gense.

Hun fortæller også i podcasten, at hun dengang skammede sig. På grund af de ting, folk sagde om hende i offentligheden.

Hun har dog lovet sig selv, at hun ikke længere vil skamme sig over, hvem hun er, lyder det fra hende.

Trods den hårde medfart kan parret nu prale af at have klaret skærene.

De har været gift i snart 20 år, og sammen har de fået to børn. Nemlig prinsesse Ingrid Alexandra fra 2004 og prins Sverre Magnus, som er født i 2005.

Desuden havde kronprinsessen allerede sønnen Marius Borg, som altså dermed blev en del af familien i det norske kongehus.