Fra 2005 til 2010 var Halle Berry sammen med modellen Gabriel Aubry, og de fik sammen datteren Nahla, der i dag er 11 år gammel.

Det endte dog meget grimt mellem den kendte skuespiller og Gabriel Aubry, da de kæmpede en beskidt offentlig kamp om forældremyndigheden i 2010, der kulminerede i 2011, hvor Berry ville tage datteren med til Frankrig.

Gabriel Aubry blev blandt andet anklaget for at have været racistisk overfor datteren, men alligevel fik Halle Berry ikke lov til at tage hende med over Atlanten. Det skriver The Sun.

Den tidligere James Bond-babe anklagede ligeledes Gabriel Aubry for at have haft et seksuelt forhold til et familiemedlem i flere år - navnet er dog hemmeligt. Det viser retslige dokumenter.

Den amerikanske skuespiller har to børn i alt med to forskellige mænd.
Den amerikanske skuespiller har to børn i alt med to forskellige mænd. Foto: Robyn Beck
Vis mere

Forholdet mellem Gabriel Aubry og det unavngivne familiemedlem beskrives som 'beskidt', og det skulle være startet, da han ikke var særlig gammel.

Den 43-årige model fra Canada er ud af en søskendeflok på ni, og det specielle forhold til familiemedlemmet begyndte angiveligt, da han boede ved forskellige plejefamilier som ung.

Dokumenter, som The Sun har fået fat i, viser, at Halle Berry og Gabriel Aubrys forhold var alt andet end normalt:

»Efter de første seks måneder af vores forhold gik vores sexliv i stå, og efter et år havde vi ikke sex mere end tre gange om året,« har 53-årige Berry sagt.

Berry og Aubry havde kun sex tre om året.
Berry og Aubry havde kun sex tre om året. Foto: DANNY MOLOSHOK
Vis mere

Halle Berry skulle også have fortalt retten, at hendes tidligere mand havde mentale problemer, som han ikke ønskede at tage ansvar for.

Efter bruddet med Gabriel Aubry fandt Berry sammen med franske Olivier Martinez, der endte i et voldsomt slagsmål med Aubry to uger efter dommerens beslutning om at lade Nahla blive i USA.

De to røg i totterne på hinanden ude foran Berrys hus i Californien, hvor slagsmålet gik værst udover Aubry, der måtte en tur på hospitalet - han anklagede dog aldrig Martinez for noget.

Halle Berry og Olivier Martinez blev gift i 2013 og fik et barn sammen, inden de gik fra hinanden i 2015.