Stephanie Karma Salvarli, bedre kendt som 'Geggo', skal være mor igen.

Det afslører hun på Instagram.

Her har hun delt et billede af sin datter, Alba, der holder et scanningsbillede. Ved siden af hænger en ballon med teksten 'jeg skal være storesøster'.

Med billedet følger desuden en tekst, hvor hun sætter ord på den lykkelige omstændighed.

'Big (Baby) News. Vi glæder os rigtig meget til, at lillebror eller lillesøster kommer til verden til sommer (ish)', skriver hun.

Det har for nuværende ikke været muligt at få en uddybende kommentar for den kommende mor til to. Imidlertid har B.T. dog talt med Linse Kessler, der inden længe får sig endnu et barnebarn. Hun har svært ved at få armene ned af ren begejstring.

»Jeg glæder mig bare til det. Tænk engang, hvor meget Alba er for mig nu. Hun er jo hele mit liv. Det er det største. At skulle være det en gang til, det er det største. Jeg synes selv, jeg er en god mormor, og nu skal jeg være det igen. Det bliver spændende,« siger hun til B.T.

Hun fortæller, at hun har kendt til graviditeten i et 'stykke tid', hvorfor hun har måttet holde på hemmeligheden.

»Jeg måtte sy min mund til, for det har virkelig været svært ikke at sige noget. Jeg er så dårlig til sådan noget,« fortæller Linse Kessler med et grin.

På spørgsmålet om, hvorvidt det bliver en dreng eller pige, svarer Linse Kessler med et glimt i øjet:

»For Cengiz' skyld kunne det da være mega fedt, hvis det blev en dreng. Haha. Men i virkeligheden er jeg bedøvende ligeglad. Jeg er bare glad,« siger hun til slut.

Sidste år blev parret gift, hvilket du kan se billeder fra her. Og for fire år siden blev de forældre for første gang, da datteren Alba meldte sin ankomst i familien.