Efter næsten fire år sammen har Liberal Alliances partileder Anders Samuelsen droppet sin kæreste opera-sangerinden Susanne Elmark.

På Facebook fortæller Elmark selv i en opdatering fra mandag om bruddet:

»Anders har taget en beslutning. At jeg ikke længere er hans kæreste. I kommer nok fortsat til at se os sammen ind imellem, da vi begge er opsatte på at fortsætte med at være gode venner,« skriver Susanne Elmark til venner og bekendte på det sociale netværk.

Parrets forhold var fra starten en stormende romance. Den begyndte, da politikeren og den klassisk uddannede sopran mødte hinanden i december 2012 under en operakoncert på Egelund Slot.

Samuelsen sendte efterfølgende en SMS til sangerinden, hvor han skrev, at han ikke troede, at man kunne blive forelsket i nogen på en halv time. Senere fortalte Elmark, at hun tidligere havde set Samuelsen i fjernsynet en dag hun dyrkede gymnastik, og straks var blevet draget af politikeren.

Anders Samulsen var tidligere gift i 16 år med børnehaveleder Lajla Dam Samuelsen. Parret gik imidlertid fra hinanden i 2009, og delte deres to teenagesønner mellem sig.

I 2013 skrev han bogen ’Comeback Kid’, hvor han på næstsidste side undskyldte overfor Lajla Dam og deres to sønner for ikke at have gjort det godt nok som ægtemand og far.

»Efter skilsmissen var der ikke meget politik tilbage i mig,« skrev Samuelsen i bogen.

I et interview med Alt for Damerne sidste år, fortalte Samuelsen om den harmoni og afklaring, der var i forholdet til hans nye kæreste Susanne Elmark.

»Jeg har flere gange sagt til Susanne, at hun kommer aldrig til at høre brok fra mig over, at hun skal stå på en scene et eller andet sted i verden i en længere periode, eller at hun pludselig skal tage af sted med kort varsel. Det er jo præcis den samme frihed, jeg selv har behov for. Vi har begge en forståelse for, hvad der fylder i vores liv, og ingen af os har et otte til fire job,« sagde han dengang til damebladet.

Anders Samuelsen vil ikke kommentere bruddet, og det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Susanne Elmark, der slutter sin opdatering på Facebook med en besked direkte til manden, der lige har droppet hende hende:

»God vind, min elskede,« skriver sangerinden efterfulgt af et hjerte.