Siden 2008 har Rikke Gøransson været vært på realityprogrammet 'Paradise Hotel'.

Men når programmets 18. sæson glider henover skærmen, bliver det ikke Rikke Gøransson, der står klar til at byde de unge mennesker velkommen, når de tjekker ind på luksushotellet i Mexico, klar til fest, farver og spillet om den store pengepræmie.

I stedet bliver det influencerne Emil Olsen og Olivia Salo, der skal deles om værtstjansen – sidstnævnte kender realityverdenen indefra, da hun selv har været deltager i programmet 'Love Island.'

»Jeg har taget ejerskab over formatet i mange år. At deles om tingene er heldigvis noget, man lærer fra man er barn, så jeg har budt Oliva og Emil velkommen. Jeg vil dog sige, at jeg ikke misunder dem at skulle være nye værter i et så etableret koncept, men de skal nok gøre det godt,« siger Rikke Gøransson til Berlingske og indrømmer, at det måske er nogle store sko, de skal fylde.

Rikke Gøransson fik værtsrollen, da hun var 20 år gammel. Hun er i dag 35 år. Foto: Esben Salling
Rikke Gøransson fik værtsrollen, da hun var 20 år gammel. Hun er i dag 35 år. Foto: Esben Salling Foto: Esben Salling
Vis mere

Hun indrømmer da også gerne, at det er svært at deles om værtrollen på det, hun kalder sit hotel.

Det bliver dog ikke et permanent farvel til programmet for den rutinerede vært, som regner med at være tilbage i rollen igen sæsonen efter.

Rikke Gøranssons 'Paradise Hotel'-liv begyndte, da hun i sin tid selv chekkede ind som deltager. Produktionen så noget i hende, og som 20-årig takkede hun nej til psykologstudiet og ja til rollen som vært.

I dag er hun 35 år gammel, og hendes værtsrolle har ændret sig over årene, så mere af hendes personlighed kommer frem – noget hun sætter pris på.

Det er dog ikke kun værtsrollen i 'Paradise Hotel', der har gennemgået en forandring over årene.

Rikke Gøransson synes således også, at hun kan se en forskel på de seneste sæsoners deltagere kontra deltagerne i de tidligere sæsoner.

Før i tiden gik bølgerne højere, og deltagerne gav mere af sig selv. I dag har de et filter, og hun tror, at en del af forklaringen er de sociale medier.

De unge mennesker er ganske enkelt blevet bedre til at styre deres fremtoning, så færre følelser slipper igennem.

Andre læser også