Han blev verdensberømt, da han spillede Renée Zellwegers nuttede søn i filmen Jerry McGuire, der havde Tom Cruise i hovedrollen.

Og han tog alles hjerter med storm, da han spillede rollen som George Little i børnefilmen 'Stuart Little'.

Siden da er det dog ikke meget, man har set til Jonathan Lipnicki, og nu er der gået hele 25 år, siden han brød i gennem på det store lærred.

Det betyder, at barnestjernen er blevet voksen.

Han er faktisk fyldt hele 31 år og er næsten umulig at genkende. Det skriver The Sun.

I filmen 'Jerry McGuire' spillede Jonathan Lipnicki sønnen til Renée Zellwegers karakter, som indledte et romantisk forhold til Tom Cruise.

Filmen fra 1996 blev anmelderrost i stor stil og opnåede flere Oscar-nomineringer.

Cuba Gooding Jr., der spillede en birolle i filmen, endte med at vinde en gylden statuette for sin præstation.

Jonathan Lipnicki vandt ikke selv nogen priser for filmen, men især Tom Cruise virkede begejstret over den dengang lille gut.

Jonathan Lipnicki til premieren på 'Jerry McGuire' sammen med Tom Cruise og Nicole Kidman.
Jonathan Lipnicki til premieren på 'Jerry McGuire' sammen med Tom Cruise og Nicole Kidman. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock
Vis mere

I dag er Jonathan Lipnickis fokus ikke umiddelbart målrettet skuespillet.

I hvert fald kan man se på sociale medier, at han er begyndt at dyrke meget motion, og at han har fået imponerende store muskler på kroppen.

Og det giver da også mening med musklerne, da den tidligere filmstjerne er begyndt at dyrke den brasilianske kampsport Jiu-Jitsu, hvor han har det sorte bælte.

Jonathan Lipnickis 145.000 følgere på Instagram får da også ofte et lille glimt af hans bemærkelsesværdige fysik:

Ud over 'Jerry McGuire' og 'Stuart Little' har Jonathan Lipnicki medvirket i film såsom 'Stuart Little 2', 'The Little Vampire' og 'Like Mike', som alle er film fra begyndelsen af 2000.

Han har også medvirket i en del produktioner og film i de senere år, men ikke noget, som har slået igennem internationalt.